/ БГНЕС
Поредна снимка на президента Румен Радев се разпространява лавинообразно в социалните мрежи. Кадърът е споделен от мъж, който разказва, че е бил в същия ресторант, в който е вечерял и държавният глава.

Снимката на семейство Радеви, за която всички говорят (СНИМКА)
 
"Тази вечер е президентска! Това е моят президент. Дойде в ресторанта, в който съм и аз тази вечер, без шум и помпозност. Изненада всички със скромност и достойно поведение. Здрависа се с нас и седна на близка маса между хората. Сред народа... Такива трябва да са нашите политици", написа под снимката мъжът. Мнозина коментираха одобрително случайната среща и похвалиха президента за поведението му.
 
От кадъра се вижда, че президентът е избрал неформално облекло-риза със запретнати ръкави и дънки. Мерките за сигурността му обаче не са пренебрегнати, тъй като на заден план се вижда мъж със слушалка в ухото, навярно част от охраната на държавния глава.

Трескава подготовка за посещението на Макрон. С какво ще се забавляват първите дами?
 
В мрежата се появиха и снимки на съпругата на Радев-Десислава. От тях е видно, че първата дама се подготвя за предстоящата утре среща с Бриджит Макрон. Вече бе оповестено, че двете ще направят обиколка на Ботаническата градина в Балчик.
 
Във Facebook бе публикуван кадър, който показва, че Радева вече е в Балчик и е разгледала местна галерия. Първата дама отново е заложила на семпла визия-рокля в бежови и речни нюанси и голяма, кафява чанта.

ВИЖТЕ КАК ПРЕЗИДЕНТЪТ И ПЪРВАТА ДАМА СЪЧЕТАВАТ ТОАЛЕТИТЕ СИ НА РАЗЛИЧНИ СЪБИТИЯ

Друга снимка пък показва, че преди дългоочакваната среща, Радева е посетила и фризьор. Новата й прическа изпъква с мек цвят и естествен обем.