/ NOVA
Нова двойка пристъпва със затаен дъх към сватбения олтар, но ще чуем ли заветното „да“
Силни емоции и големи надежди ще завладеят новата двойка в революционния експеримент „Женени от пръв поглед“ в новите епизоди на предаването. Юлия и Михаил ще се запознаят на сватбения олтар, но дали ще кажат заветното „Да“? Докато бъдещите съпрузи правят последни приготовления за сватбата, младата двойка Ивана и Мерал се привързва все повече един към друг, а Светозар опознава строгата страна на Таня.

След трескава подготовка за дългоочакваната сватба, новата булка в предаването – Юлия, е опиянена от вълнение, а младоженецът Михаил е завладян от притеснение и положителни емоции. Вихрушката от емоции е завладяла и двамата бъдещи съпрузи, всеки от които се надява да открие своята сродна душа. Какво се случва, когато погледите на Юлия и Михаил се срещат за първи път, ще прехвърчат ли искри? Какъв ще бъде изборът на новите участници в „Женени от пръв поглед“, проследете в новите епизоди на предаването.

Женени от пръв поглед
NOVA

Вълнение и положителни емоции се усещат и в младото семейство на Ивана и Мерал. Посещението на родния град и най-близките приятели на Мерал кара Ивана да го види в друга светлина и все повече да го хареса. Двамата получават интригуващ подарък от брата на младоженеца, значението на който е загадка за младото семейство.

Женени от пръв поглед
NOVA

Отношенията между най-зрялата двойка в революционния експеримент – Таня и Светозар се задълбочават все повече. Двамата откриват сходство във вкусовете си и като истинско семейство разпределят домакинските си задължения. За да запазят хармонията помежду си, Таня влиза в ролята на треньор на Светозар и е готова да изгради ред, дисциплина и контрол над безграничното му чувството за хумор. Ще се справи ли Светозар със задачите, които му поставя Таня, гледайте в новия епизод на „Женени от пръв поглед” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Женени от пръв поглед
NOVA

Актуални новини за „Женени от пръв поглед“ ще откриете на nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.