/ NOVA
Никифор и Василена взимат важно решение за бъдещето си
Изненадващ обрат и нова двойка очакват зрителите на най-вълнуващия социален експеримент „Женени от пръв поглед“. Никифор и Василена минават през буря от емоции в отношенията си, преди да стигнат до категоричното си решение. Как ще продължат отношенията си и кои са новите герои, проследете в новите епизоди на предаването тази седмица само по NOVA.
След много напрежение и скандали, Никифор и Василена са готови да застанат зад общо решение относно бъдещето им. След като съобщиха на родителите си, че ще прекратят връзката си, сега е ред за финални думи на сбогом. Какво ще си кажат и ще останат ли приятели, не пропускайте да гледате в „Женени от пръв поглед“.

И още изненади очакват зрителите – нова двойка ще се впусне в „пътуването“ на живота си в опит да открие истинската любов. Юлия и Михаил ще преминат по всички стъпки, които водят до олтара в революционния телевизионен експеримент, но ще чуем ли заветното да?

Юлия е на 36 г. от София, работи като консултант козметика в дрогерия, обича да спортува и държи на външния си вид. „Имала съм няколко сериозни връзки, но всеки път попадам на неудачници. Вярвам, че все още има свестни мъже и ще срещна моята половинка. Някой романтик, който ще ми прави малки жестове“, споделя красивата дама.

Юлия
NOVA

Михаил е на 42 години от Пловдив. По професия е масажист и музикант, има собствена група, с която ходят по участия. „Искам сериозен партньор до себе си, а досега винаги съм попадал на жени, които се страхуват от обвързване. Вярвам, че експертите ще открият правилния човек за мен – представям си моята съпруга чувствителна, романтична, нежна. За такава жена съм готов на всичко, дори и на среднощна серенада под балкона“, заявява бъдещият младоженец. Ще дадат ли шанс един на друг, или всичко ще приключи, преди да е започнало, гледайте в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“.

Михаил
NOVA

Докато новите участници трепетно се подготвят за сватбения ден, другите две семейства посрещат предизвикателствата на семейния живот. През какви препятствия преминават Ивана и Мерал и успяват ли Таня и Светозар да намерят общ език? Проследете в новите епизоди на втори сезон на революционното документално риалити „Женени от пръв поглед“ всеки вторник и сряда от 22.00 ч. само по NOVA.