/ NOVA
Меденият месец се превръща в повратна точка за всички нови семейства
Сватбеното пътешествие е първото сериозно изпитание за двойките в най-вълнуващия социалния експеримент „Женени от пръв поглед“. Какво ги очаква след края на медения месец, проследете тази седмица в новите епизоди на революционното телевизионно риалити по NOVA.

Вълнуващият меден месец на Ивана и Мерал е към своя край. Най-младите участници в предаването трябва да вземат първото си важно решение като семейна двойка, свързано с бъдещият им дом. Ще успеят ли двамата обаче да стигнат до консенсус? Ивана и Мерал имат много общи неща помежду си, но различията им взимат превес. След опияняваща вечер в Мадрид между тях избухва сериозен скандал. Каква е причината за спора и ще успеят ли да преминат заедно през това изпитание?

Женени от пръв поглед
NOVA

Василена и Никифор преминават през цялата палитра от емоции по време на сватбеното си пътешествие. Никифор е изнервен и самотен, а Василена е обзета от апатия. Въпреки различията си двамата се опитват да намерят общ език, но без особен успех. Отношенията им стават все по-напрегнати, а съвместното съжителство след края на медения месец се превръща в тема табу. Ще успеят ли да скъсят дистанцията помежду си или краят на пътуването ще сложи край на брака им?

За Таня и Светозар светлите дни продължават и след медения месец. Най-зрялата двойка в предаването е завладяна от магията на любовта и няма търпение да заживее като едно семейство. След приятен обяд в дома на Таня двамата младоженци и внуците ѝ посещават дома на Светозар. Дали притесненията на младоженеца ще се окажат оправдание и има ли какво да ги спре да заживеят заедно, гледайте в новите епизоди на "Женени от пръв поглед".

Женени от пръв поглед
NOVA

Проблеми и решения, наситени с много емоции за новите семейни двойки след сватбените им пътешествия, ще видим в новите епизоди на втори сезон на революционното документално риалити "Женени от пръв поглед" - във вторник и сряда от 22.00 ч. само по NOVA.