/ NOVA
Двойна премиера този петък на красива анимация и романтична история за по-големи
Две нови предложения за забавление на деца и тийнейджъри този петък. Филмите, които се разпространяват благодарение на Лента, част от Нова Броудкастинг Груп, са много красиви, а един от тях е и в 3D.

Пчеличката Мая и Уили са любими герои на поколения деца. Сега смелата пчеличка ще се забърка в нови приключения, които ще я отведат до Игрите на Меда. Медът на кошера от цялото лято е заложен на карта и Мая ще трябва да събере отбор от най-различни буболечки, с които да победи. Една прекрасна история за качествата на всеки един, колкото и различен да е на пръв поглед. Филмът е в 3D и озвучен на български с гласовете на любими актьори.

Пчеличката Мая
NOVA

Другата премиерна лента днес е силно романтичният “Слънце в Полунощ”, чиято история ни разказва за 17-годишната Кати (Бела Торн), която има специфично състояние - дори един слънчев лъч би могъл да е смъртоносен за нея. Нощите са нейният живот и в една от тях тя се запознава с красив младеж. Героят на Патрик Шварценегер е в публиката на импровизиран концерт и между двамата се заражда любов. Само истината за болестта на Кати седи между тях. Те ще докажат, че дори и това не може да е спънка за чувствата им.

Слънце в Полунощ
NOVA

Филмите са с продължителност съответно 85 и 90 минути, и гарантират, че и малки и големи ще си тръгнат развълнувани от киносалоните.

Слънце в Полунощ
NOVA

Лента е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите предложения на Лента за 2017 г. е хитовата българска продукция „Бензин“, която отчете рекордни боксофис резултати, нареждайки се на първо място сред най-гледаните български филми от седем години насам и на второ място за всички времена. Други от успешните български продукции са “Привличане”, „Воевода“, вдъхновен от разказ на класика Николай Хайтов, както и „Вездесъщият“, и „Дъвка за балончета“. Към хитовите ленти прибавяме и „La La Land” с Ема Стоун и Раян Гослинг. Подробна информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.