/ netinfo
Най-оспорвано е съревнованието за Любим актьор и Любима актриса в категориите ТВ Сериали, Риалити Сериали и в Изгряваща звезда
Само седмица след старта на първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018, близо 40 000 човека са дали своя глас за любимите си български актьори, актриси и филмови продукции, реализирани с подкрепата на NOVA през 2017.

С убедителна преднина за "Любим актьор" в категорията Кино води Асен Блатечки, а след него се нареждат Иван Юруков и Калин Врачански. При дамите за момента с най-много гласове е Теодора Духовникова.

награди
netinfo

Героите от хитовия български сериал "Откраднат живот" се радват на огромен интерес сред гласуващите, като на челната позиция за "Любим актьор" в категория ТВ Сериали застава любимият доцент Банков - Юлиан Вергов, а Наум Шопов и Димо Алексиев са с много близък резултат на второ място. Йоана Буковска, Ралица Паскалева и Дария Симеонова си разпределят първите три места в „Любима актриса” на същата категория.

Начело в "Любима актриса" в УЕБ Сериали за момента е Христина Христова – Тита, а за второто място се борят Ралица Добрева от "Следвай ме" и Андреа Влъчкова от "Апартамент 404". За приза "Любим актьор" пък челните три места в момента заемат Марио Михайлов и Антоан Петров от "Следвай ме”, както и Иван Тишев от "Не, така брат".

награди
netinfo

Категорията Риалити сериали предизвиква истински фурор сред феновете в първите Наградите "NOVA подкрепя българските филми" 2018. В нея вече има над 30 000 гласа, разпределени между всички участници. В категорията "Любим актьор" – за забавния свиленградчанин Митко на този етап са гласували най-много хора - над 8500, а за непокорната Симона - над 5500.

Сред най-атрактивните категории в Наградите тази година е "Изгряваща звезда". В нея борбата за първото място е най-оспорвана, като на първо място в първата седмица е Андрея Захариев, за ролята му на малкия Калин във филма "Дъвка за балончета". Веднага след него са братята от "Ние, нашите и вашите" – Мартин Цолов и Мартин Желанков.

награди
netinfo

Всеки желаещ може да подкрепи фаворита си като даде своя глас до 18.00 ч. на 15 март 2018 г. тук. Победителите в първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018 ще бъдат обявени на специално събитие след края на гласуването. Феновете, участвали в класацията, ще имат възможността да видят своите любими звезди на живо, а по един от гласувалите във всяка категория ще бъде избран да връчи наградата на звездата, за която е дал своя глас.


Включете се в първите Награди „NOVA подкрепя българските филми” 2018 и подкрепите с гласа си своя фаворит!