/ netinfo
На 19.01.2017 г. се проведе благотворителен коктейл и търг “Подай ръка на различните деца”, като част от едноименната кампания на сдружение ”Асоциация Аутизъм” и родители на деца с проблеми от аутистичен спектър за разширяване на единствения безплатен дневен център за деца с аутизъм “Дъга”.

По време на коктейла, организиран от Илонка Александрова от “Етик Чарити” с подкрепата на “Смарт Груп България”, се проведоха томбола и търг с предмети, дарени от спонсори и благодетели на инициативата, но времето не бе достатъчно, за да бъдат представени и предложени всички артикули. По тази причина, организаторите на благотворителното събитие, което набра 49 255 лв. от необходимите 200 000 лв., обявяват онлайн търг, средствата от който също ще бъдат използвани за разширяване на Дневен център “Дъга”.

Сред предлаганите предмети са висококачествени вина от отбрани изби, картини и скулптури на талантливи творци, фланелки с автографи на футболистите Светослав Дяков и Даниел Боримиров, картички с автографи на сестрите Малееви, рокли на известната дизайнерка Malene Birger, както и пръстен от дизайнерската серия на Жан-Пол Готие.

Повече информация за условията за провеждане на търга, предлаганите предмети и техните цени можете да получите във фейсбук  или на сайта на кампанията за разширяване на дневен център “Дъга”.