Алек Алексиев и Димо Алексиев
Алек Алексиев и Димо Алексиев / NOVA
Емоционална среща на летището отбелязва посрещането на доктор Василев и доктор Генадиев – тази вечер в „Открданат живот“ от 20:00ч. по NOVA
„Завръщането ни е емоционално! Доктор Василев и доктор Генадиев са били дълго време в чужбина, преминали са през различни процеси и са имали възможност да осъзнаят какво се е случило“, разказа Алек Алексиев пред камерата на "Здравей, България". Двамата с екранния му партньор Димо Алексиев разкриха мотивите на героите да се приберат у дома и да се погрижат за Евгения.

„За Алекс това е майката, която никога не е имал – още от първи сезон те изпитваха топли чувства един към друг, без да подозират за семейната линия. Дори и да разбереш, че нямаш кръвна връзка с човека, който те е отгледал, какъвто е случаят с Калин, дълъг и уважението са по-силни“, споделиха актьорите, които зрителите ще видят в предстоящия епизод на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20:00ч. по NOVA.

„Решихме да градим повече напрежение в началото, за да може моментът, в който се завръщат да бъде много силен. Най-вълнуващото е, че историята се завръща в самото начало. Имаме възможност да навлезем дълбоко психологически в образите на двамата герои. Целият сезон е подчинен на кръвните връзки – ние сме подчинени на кръвта, която ни управлява и не бива да забравяме откъде сме тръгнали“, разкрива един от режисьорите на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ Павел Веснаков.

Как ще бъдат посрещнати Алекс и Калин? Какво се е случило в отсъствието на двамата и какви решения за бъдещето ще предприемат? – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.

Не пропускайте „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.