/ NOVA
Две от емблематичните лица на „Откраднат живот“ - Александър Алексиев и Димо Алексиев, ще се завърнат в предстоящите епизоди на хитовия сериал по NOVA. Тази седмица доктор Василев и доктор Генадиев ще пристигнат от различни точки на света, за да се погрижат за най-специалната жена в своя живот – Евгения Генадиева. Именно синовете й ще я подкрепят в трудната битка със заболяването. Тази среща ще даде нов повод да погледнат към миналото и решенията, белязали три десетилетия. Какво очаква Алекс и Калин след дългото им отсъствие? Ще открият ли своята роля в семейството и място в „Св. Анастасия“? Повече за завръщането на героите и значението на кръвните връзки в миналото и настоящето зрителите ще научат на 16 октомври, сряда, в „Здравей, България“.

Откраднат живот
NOVA

Тази седмица любовта и близостта ще бъдат преразгледани от лекарите в „Св. Анастасия“. Доктор Чилингирова ще допусне нов човек в живота си, поддавайки се на емоциите в неочакван момент. Междувременно доктор Ковачев и доктор Огнянова ще заговорят откровено за допуснатите грешки и приятелството. Доктор Табаков ще се изправи пред финалното решение – да бъде истински баща на Диана или да продължи своя път, посветен на професионалната кариера.

Откраднат живот
NOVA

Ще надделее ли силата на кръвта за доктор Табаков? Има ли близост между доктор Огнянова и доктор Ковачев? – зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Не пропускайте „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.