В името на кариерата много холивудски знаменитости са пожертвали браковете и семействата си, но и има и жени, които оставят кариерите си в името на семейството, пише каналът "7-те НАЙ" във vbox7. Ето и кои са звездните дами, които се отдават на майчинството и оставят работата настрана.

Джесика Бийл

Джесика Бийл е една от най-ангажираните актриси в Холивуд, докато не среща съпруга си Джъстин Тимбърлейк. Актрисата е оставя кариерата настрана, като смята, че майчинството е най-трудната работа в света, но и истински невероятно преживяване.

Джесика Бийл
Gulliver/Getty Images

Кристина Агилера

Световноизвестната изпълнителка се отдръпва от сцената след раждането на сина ѝ Макс. Днес тя продължава да прави музика, но най-важни остават двете ѝ деца и семейството.

Хилъри Дъф

Хилари Дъф е американска актриса, певица и тийнидол, която решава да постави кариерата си на пауза, след като ражда първото си дете. Въпреки че все още участва в някои сериали, тя е отдала времето си изцяло на трите си деца, за които казва, че са приоритет в живота ѝ.

Хилъри Дъф
Gulliver/Getty Images

Лиза Бонет

Американска актриса се оттегля от работата, след като се омъжва за Лени Кравиц и ражда първото си дете - Зои. С втория си брак актрисата има 2 деца, като днес нейната работа е да бъде техен учител, с което се справя изключително добре.

Звездата на 50-годишната изгрява на телевизионния екран в края на 80-те
Guliver/Getty Images

Алиша Кийс

Носителката на 15 награди Грами е истинска сензация в историята на музиката. През 2010 г. тя се омъжва и ражда 2 деца. Последното ѝ турне е през 2013 г., като днес Кийс участва в някои музикални проекти, но приоритет са семейството и децата ѝ.

Алиша Кийс
Gulliver/Getty Images

Джесика Симсън

Джесика Симпсън е музикална сензация, докато не решава да се откаже от музикалната си кариера и да стане майка на три деца и успешна бизнесдама.  Майчинството я вдъхновява да създаде колекция дрехи за бременни жени. Тя споделя, че да бъде майка е най-добрата възможност и предизвикателство, с които животът може да я сблъска.

Ума Търман

Една от любимите роли на звездата от „Убий Бил“ е да бъде майка на 3 деца. Търман взима малки роли във филми и телевизионни предавания, но посвещава по-голямата част от времето си в отглеждането на децата.

Ума Търман
Gulliver/Getty Images