Да се спазва хранителен и тренировъчен режим във време на карантина е трудно, но не и невъзможно. Доказват го хиляди всекидневно, като по този начин ни показват, че качването на килограми не просто не е задължително, а е личен избор.

Сред редовно трениращите е и плеймейтката Златка Димитрова, която редовно публикува своите тренировки онлайн и ни показва, че можем да бъдем активни дори и в условия на карантина. Вижте в канала "Кaк дa" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ето и домашната ми тренировка за преса днес! 👊🏻🔥🌟 . Упражненията изискват баланс и трябва да ги изпълнявате фокусирано и под контрол. . По-добре направете 10 стриктни, качествени повторения, които да предизвикат парене отколкото 30–40 за да отбиете номера. . У дома може да постигнем страхотна форма. Аз използвам 12 седмичната програма на @kiril_tanev_fitness като си добавям по някое упражнение и от мен :) . А защо ми е толкова чист корема? 🤩BURN I #stayathome #homeworkout #abs #BURN #fit #fitathome #heyzlatilookatme #ucantoo #fitmama #keepdoing #motivacion

A post shared by ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) on


Пред камерите на NOVA красавицата показа упражнения, които може да видите по-горе, като тяхната специфика е в бавните повторения и добрата координация. Заради липсата на тежести се правят повече повторения, като в примерите във видеото горе става въпрос за 4 серии от по 20 повторения.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хей, привет! ☀️👊🏻❤️ Ето и днешната тренировка за стегнат корем. Винаги, дори и с домашните тренировки приемам доза л-карнитин, който засилва ефвктивността на упражненията ми. 7 упражнения 4кръга 15-20 повторения P.S. Правете упражненията бавно и регулирайте движенията си! ВАЖНО Е! Сигурна съм, че тази комбинация е УНИКАЛНА! Уверете се сами 😊👊🏻🔥 #stayathome #homeworkout #abs #nevergiveup #keepgoing #burn #zd #heyzlatilookatme #ucantoo

A post shared by ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) on


Половинката на Златка, фитнес треньорът Кирил Танев, пък сподели, че тренировките в домашни условия за мъже са истинско предизвикателство, защото за мускулатура и издържливост се изискват сериозни тежести. Тренировките при мъжете в домашни условия, по думите му, са по-скоро за поддържане на духа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тренирай 12 седмици с Кирил Танев и Златка Димитрова е онлайн програма за двойки. Тя включва: * Изготвяне на хранителен и тренировъчен план. * Мониторинг и следене на резултатите. * Ъпдейти. * Мотивация, Съвети, Опит. . Програмата на мъжката половинка се подготвя от Кирил, а на дамската от Злати! . * Периодът е 12 седмици и стартира в началото на Февруари. * Участие ще могат да вземат 20 двойки, след предварително записване до 15-ти Януари. * Цената е 290 лв за ДВОЙКА. Т.е. с 50% намаление от стандартната цена! . В края на програмата, КОЙТО ЖЕЛАЕ може да участва в надреварата ПРЕДИ / СЛЕД! Това ще е онлайн конкурс, като победителите ще получат много награди от партньорите на Златка и Кирил! Очаквайте подробности! . Само 20 двойки ще могат да участват, така че побързайте! . KT & ZD . @kiril_tanev_fitness @zlatka_dimitrova_official @zdteam_official @krasivitela @underarmour @underarmourbulgaria @flairsport @zdteam_official @bodybliss_bg @pepe.behealthy @mijelstore @mariyana_photographer #FitCoupleChallenge #KirilTanev #ZlatkaDimitrova #ZD #KrasiviTela

A post shared by ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) on


"Каквото и да правите най-важно е да не спирате и да го правите с удоволствие", пише в Instagram Златка. "Ако сте достатъчно мотивирани и упорити, с тези упражнения, чистата храна..., води до ефект WOW", гарантира Златка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Поредната порция коремни преси 🔥🔥🔥🔥🔥 ⚡️ПРОБВАЙ⚡️ Корема е една от проблемните части при жените. Всяка от нас иска стегнат и прибран корем! Ако е възможно и ПРЕСА 🔥👊🏻⚡️🤷🏻‍♀️ Дааааа, ако сте достатъчно моривирани и упорити, с тези упражнения, чистата храна и добавка като л-карнитин или фет бърнър комбинацията от тези неща, води до ефект WOW 🔥⚡️🙈👊🏻 @atama_technogym @flairsport #abs #motivation #everyday #stayathome #fit #fitmama #burn

A post shared by ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) on


Що се отнася храната, Златка сподели, както ги нарече самата тя, банални препоръки - без газирано, сладко, пържено, тестено. Вместо тях да консумираме повече протеини - месо, риба, както и салати. Те самите с Кирил започват деня си с вода и лимон, закусват елда с протеин. И подчертават, че те целогодишно са на режим.