Жизел Бюндхен потвърди бременността си
Жизел Бюндхен потвърди бременността си / снимка: БГНЕС, архив

Бразилската манекенка Жизел Бюндхен потвърди в телевизионно интервю слуховете, че е бременна в петия месец с второто си дете.

В интервюто Жизел заяви пред бразилската телевизия TV Globo, че е бременна в петия месец и допълни, че двамата със съпруга й Том Брейди са "много щастливи". Слуховете за бременността на манекенката се появиха, след като двамата присъстваха на благотворителен бал тази година и Брейди беше заснет да слага ръка на корема на съпругата си.

Красивата Жизел помолила дизайнера Рикардо Тиши, дизайнер на роклята на Живанши, която носеше на бала, да я преправи, така че да прикрие известното й напълняване, предава БГНЕС. Миналия месец Бюндхен беше заснета с видимо коремче, докато се наслаждаваше на плажа в Коста Рика с 2-годишния си син Бенджамин, с което потвърди косвено слуховете.

Брейди и Бюндхен се ожениха през февруари 2009 г. и станаха родители на първото си дете през декември същата година. Брейди има и 4-годишен син Джак от предишната си връзка с актрисата Бриджит Мойнахан.