Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл / Guliver/Getty Images, архив
Британски букмейкъри са преустановили приемането на залози дали принц Хари ще се ожени за американската актриса Меган Маркъл в очакване годежът на двойката да бъде оповестен всеки момент, предаде Асошиейтед прес.

От "Ладброукс" са решили да преустановят приемането на залози за кралска сватба през 2018 г., след като по-рано през седмицата Меган Маркъл е била забелязана на шопинг в Лондон.

Британските медии усилено нищеха годежния казус през седмицата, наблягайки на това, че актрисата е в процес на преместване в Лондон, където ще живее заедно с принц Хари в двореца Кенсингтън - във вилата му "Нотингам".

Меган Маркъл за връзката си с принц Хари: Ние сме истински щастливи и влюбени (СНИМКИ)

Според букмейкърите от "Уилям Хил" двойката вече е сгодена "от известно време".

Сп. "Хелоу" пише, че от Бъкингамския дворец са отказали да правят "текущи коментари за любовния живот на принц Хари". От двореца Кенсингтън - официалната резиденция на принца, също са отказали коментар.

Кралските наблюдатели също вярват, че годежът на двойката ще бъде оповестен всеки момент, отбелязва още списанието. Ако това се случи, принц Хари и Меган Маркъл ще последват примера на херцозите на Кембридж Уилям и Катрин, чийто годеж беше оповестен през ноември 2010 г.

Принц Хари представи любимата си на кралица Елизабет II


Тъй като вероятността един ден да стане крал е малка, 33-годишният принц Хари не е задължен да кани пресата на голям брифинг, за да оповести годежа си. По-малкият син на престолонаследника принц Чарлз, който избягва да обсъжда връзката си, може да избере да даде само едно интервю за Би Би Си. Принц Хари освен това може да реши сватбата му да не бъде в Уестминстърското абатство, където са се венчали баба му кралица Елизабет Втора и по-големият му брат принц Уилям. Вместо това той може да се врече във вярност на своята любима в катедралата "Сейнт Пол" по примера на майка си принцеса Даяна.

Пленителната Меган - жената до принц Хари (СНИМКИ)

Принц Хари и Меган Маркъл
Guliver/Getty Images, архив


По-рано през седмицата беше съобщено, че 36-годишната Меган Маркъл се е изнесла от апартамента си в Торонто, където се снимаше сериалът "Костюмари" с нейно участие. Според "Ю Ес уикли" принадлежностите на актрисата са опаковани и ще бъдат изпратени в Лондон.

През септември: Меган се появи на обществен ангажимент на принц Хари (СНИМКИ)

В. "Дейли стар" съобщи, че по-рано тази сутрин персоналът на Бъкингамския дворец е свикан на среща, което означава, че предстои да бъде разгласено нещо важно. За последен път подобно събиране е организирано, когато беше съобщено, че принц Филип, съпругът на Нейно Величество, ще преустанови официалните си ангажименти.
Изданието пише още, че принц Уилям и Меган Маркъл са се срещнали с архиепископа на Кентърбъри, за да поискат разрешение да сключат църковен брак, тъй като актрисата е разведена.

Кралските наблюдатели очакваха Меган Маркъл в понеделник да придружи принц Хари на частното парти по случай 70-годишната от сватбата на кралица Елизабет Втора и принц Филип, но актрисата не беше забелязана сред гостите в замъка Уиндзор.

Кралската сдържаност не може да спре влюбения принц Хари (СНИМКИ)

В. "Дейли експрес" отбелязва още един факт, свидетелстващ за окончателното преместване на Меган Маркъл в Лондон - актрисата е взела със себе си другите си "любови" - кучетата си Гай и Богарт, на които ще бъдат поставени микрочипове и ще преминат през 30-дневна карантина.

Принц Хари и Меган Маркъл
Guliver/Getty Images, архив

БТА