/ Guliver/Getty Images
Ние сме истински щастливи и влюбени, заяви пред Vanity Fair приятелката на принц Хари – Меган Маркъл. Американската актриса, която изгря на корицата на новия брой на списанието, никога преди не е говорила публично за връзката си с петия по ред претендент за британската корона.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КРАСАВИЦАТА, КОЯТО ОТКРАДНА СЪРЦЕТО НА ПРИНЦ ХАРИ




Меган обаче е категорична – държи любовта й с Хари да стои далеч от медийните прожектори. „Ние сме влюбена двойка. Ще дойде времето, когато ще излезем публично, за да се представим като такава, ще разкажем нашата история. Но сега е само нашето време. То е толкова специално“, споделя тя пред изданието.

Таблоиди: Принц Хари е влюбен до уши, стяга сватба (СНИМКИ)




Половинката на Хари смята, че известността, която придоби около връзката си, не я е променила. „Хората, които са близо до мен и ме познават, знаят коя съм аз. Останалото е просто шум“, споделя тя.

Ето как би изглеждало бебето на принц Хари и Меган Маркъл (ВИДЕО)




Принц Хари отведе любимата си на романтично пътешествие (СНИМКИ/ВИДЕО)

Миналия месец двойката се отправи на романтично пътешествие, за да отпразнува 36-ия рожден ден на красивата брюнетка. Приключенският дух не е единствената обща черта в характерите им – двамата се занимават с благотворителност и подкрепят редица каузи.