Андреа Аксе от "Hells’s Kitchen" определено се отличи доста с присъствието си в кулинарното риалити предаване. Красавицата от Холандия е доказателството, че красотата ще спаси света, но с готвенето го прави една идея по-добър.

Аксе сподели пред Vbox7, че е в България по две причини – любовта и работата ѝ. Готвенето ѝ е голяма страст, а на ние добре видяхме, че определено има талант. "Записах се в  "Hells’s Kitchen", защото обичам да готвя, харесвам предаването, а и обичам да правя неща с храната. Доставя ми голямо удоволствие", разказа Андреа.

Кулинарията не е единствената страст на Андреа. Тя обича да рисува, обича животните, но най-много обожава децата и сподели, че много би искала да направи мастър клас за деца, в който да ги учи да готвят.

В живота си Андреа се описва като един нормален човек. Доста мъже се интересуват от красавицата, но тя е сериозно обвързана. Все пак сподели, че харесва мъже, които могат да я защитават, да се чувства сигурна и спокойна, но и нещо друго, а именно - да са джентълмени.

Известността не притеснява Андреа, както и голотата, с която също е доста популярна в нета. Тя разказа, че еротичните снимки са само по работа, а в живота си не изглежда по този начин. "Имам повече разголени снимки в Instagram, защото това е професията ми. Имала съм много снимки за компании, защото съм модел, а и те го изискваха от мен. В момента се занимавам с доста по-различни неща, така че – без повече голи снимки от мен!", разкрки още Андреа.