/ NOVA/Красена Ангелова
Зрителите избраха победителя в конкурса за двойник с гласуване в социалните мрежи
За първи път в телевизионен ефир „Забраненото шоу на Рачков“ събра победителите от успешния музикален формат на NOVA „Като две капки вода“. Победителите бяха неизменна част от темата „От всичко по две“, която завладя неделната вечер, заедно с популярните близнаци – Алекс и Влади и Братя Аргирови, най-добрите родни имитатори и финала на конкурса за двойници на известни личности.

Забраненото шоу на Рачков
NOVA/Красена Ангелова

На сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ на живо се качиха победителите от изминалите сезони на „Като две капки вода“ - Невена Бозукова – Неве, Михаела Маринова, Ненчо Балабанов, Славин Славчев, Стефан Илчев и двукратният победител, а вече и неизменна част от „Забраненото шоу на Рачков“ – Рафи Бохосян. Всички те запяха акапелно части от култовите си имитации в шоуто, а в края на предаването поздравиха всички с общо изпълнение. Със специално видео се включиха и още двама носители на престижната победа в уникалния формат за преобразявания – Фики Стораро и Калин Врачански.

Забраненото шоу на Рачков
NOVA/Красена Ангелова

Забраненото шоу на Рачков
NOVA/Красена Ангелова

В нощта на близнаците специални гости на любимия водещ бяха чаровните и талантливи близначки Алекс и Влади и легендарните Братя Аргирови. Те се впуснаха в предизвикателството на Рачков, който нагледно изпита работи ли телепатията при близнаците. Вечерта нямаше как да бъде същата без едни от най-добрите родни имитатори – актьорите Милица Гладнишка, Ненчо Балабанов, Теодор Папазов и фолк певецът Константин. С помощта на бутона на късмета те влязоха в образите на известни личности и накараха публиката да се смее със сълзи.

Забраненото шоу на Рачков
NOVA/Красена Ангелова

„Забраненото шоу на Рачков“ излъчи и победителя в конкурса за български двойници на известни личности, който се проведе във Фейсбук страницата на шоуто. Вотът на зрителите в социалните мрежи отреди първото място да отиде при Бисер Станоев от Самоков, двойник на Силвестър Сталоун. До финала достигнаха и българската Анджелина Джоли или Рая Атанасова, българската Шер – Симона Георгиева, българският Златан Ибрахимович – Велизар Минчев и българската Ейми Уайнхаус – Надежда Попова.

Забраненото шоу на Рачков
NOVA/Красена Ангелова

Забраненото шоу на Рачков
NOVA/Красена Ангелова


Лудата стая се завърна с гръм и трясък в шоуто с нови попълнения и още по-забавни моменти. В най-екстремното и смешно актьорско предизвикателство се включиха Димитър Рачков, Милица Гладнишка, Борислав Захариев – Боби Турбото и Ненчо Балабанов. И тази неделя бендът „Найс Ту Митю“ и танцьорите от „Funky Monkeys” се погрижиха за свежото настроение на зрителите.

Забраненото шоу на Рачков
NOVA/Красена Ангелова

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ и следващата неделя, когато на сцената Рачков ще посрещне звездните семейства Криско и Цвети, Део и Марияна и Венелин Венков и Невена Цонева. Кой още ще гостува и каква ще бъде темата на шоуто? – разберете на 24-и октомври от 20:00 по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков“ във Vbox7 и в NOVA PLAY