/ БГНЕС
Иванка Тръмп говори по време на ежегодното търговско изложение за битова техника в Лас Вегас. За събитието дъщерята на американския президент Доналд Тръмп избра костюм в тъмно райе с широки бели ревери и бели копчета. Бизнес имиджът и беше завършен от обувки на висок ток.

Инициатива в подкрепа на жените поде Иванка Тръмп (ВИДЕО)

Иванка Тръмп
БГНЕС

Иванка Тръмп
БГНЕС

Не отдавна г-жа Тръмп смени прическата си с късо каре, но сега косата й е пораснала отново и стилистите й са прекроили формата на подстрижката й, удължавайки предната част.

Иванка Тръмп разговаря с астронавти от Международната космическа станция

Костюмът на Иванка Тръмп на пръв поглед изглеждаше съвсем обикновен – класически прав панталон и право сако, но в него имаше един рядък детайл – реверите с остри краища. Такива големи ревери с леко удължени краища се наричат – върховни ревери, защото придават на фигурата височина. В идеалния случай най-голямата ширина на реверите трябва да стига до средата на линията на раменете на собственика на костюма.

Иванка Тръмп
БГНЕС

Иванка Тръмп
БГНЕС

Иванка Тръмп не мисли, че медиите са врагове на народа

Тази сложна кройка някога е била на особено висока почит. По този начин изглежда палтото на Луи XIV през XVI век. Историците смятат, че това не е обикновена прищявка на модата, а просто е практично – такива ревери се повдигат лесно и пазят шията от дъждовни капки при неблагоприятно време. Благодарение на монарха обаче заострените ревери стават популярни и до днес украсяват мъжки и дамски якета, и смокинги.

Иванка Тръмп
БГНЕС