Владо Данаилов написа писмо до баща си
Владо Данаилов написа писмо до баща си / снимки: Нова телевизия

В понеделник вечер още един от Съквартирантите във VIP Brother 2012 ще трябва да напусне луксозния дом в Нови хан са. За втора поредна седмица сред номинираните са Бони и Ирен и Владо. Тази седмица към тях се присъедини и Ники, който беше капитан на загубилия отбор в сряда. Вотът на зрителите в понеделник продължава да е положителен - „за” онзи, който искат да остане в шоуто.

В понеделник отново ще има „Училище за звезди”, което Big Brother организира за номинираните Съквартиранти. Какво подготвят те тази седмица?

Още преди да влезе в Къщата Бони заяви, че иска да завърши средното си образование. За да й помогне в постигането на тази си мечта, Big Brother изпрати певицата за един ден в елитна столична гимназия. След това в Къщата Бони получи учебник по история и тетрадка, както и мисията да научи три урока.

Заради трудното общуване с ромския етнос Ники изкара цяла смяна с работници от почистването на София, за да види как си изкарват парите с честен труд. След работния ден, той дори отиде в дома на единия работник и сготви храна за цялото семейство.

Влади и Ирен посетиха дом за деца лишени от родителски грижи, което се превърна в най-голямата радост за Влади от началото на предаването. Той вдъхна увереност на децата. След срещата момчето написа и откровено писмо до баща си, което зрителите ще чуят в изданието на Big Brother Live.

Владо Данаилов написа писмо до баща си
netinfo

В опит да помогнат на Бони за оставането й в Къщата на Ники Кънчев ще гостуват Софи Маринова и Катето Евро. Ники ще бъде защитаван от една от дъщерите му - Биби, и Ивайло Караньотов, а за Ирен и Владо ще се застъпят Капка Сидерова и бабата на Влади, адвокат Кривошиева.

Научила ли е Бони уроците по история, разбра ли се Ники с хора от другия етнос и какво написа Владо на баща си, зрителите ще могат да видят в понеделник от 20.00 ч. във VIP Brother Live.