Бела Хадид и Кендъл Дженър са моделите на годината. Сайтът models.com удостои двете красавици с престижните отличия, като Бела Хадид е изборът на модната индустрия, а Кендъл Дженър е предпочитанието на читателите. Правят впечатление интересни детайли от годината, които са общи и за двете красавици - те се появиха с предизвикателни рокли на кинофестивала в Кан през пролетта, а през есента дефилираха в горещо модно шоу.

Най-красивите жени сътвориха най-горещото шоу в света (СНИМКИ)

Бела Хадид изрази своята благодарност в Инстаграм. Тя определи отличието като голяма чест, чудесен завършек на годината и благодари на всички, с които е работила. 2016-а наистина беше чудесна за Бела Хадид, която след няколко кампании и значими участия на модния подиум направи и първите си стъпки в шоуто на Victoria's Secret.

Бела Хадид разгорещи зимата, като се съблече за Paper (СНИМКИ)

Бела Хадид е по-малката сестра на модела и ангел на известната марка за бельо Джиджи Хадид, която също получи награда за модел на годината.

Коронясаха модела на годината Джиджи Хадид (СНИМКИ)

Вижте моделите на 2016 година (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo
Не е чудно, че Кендъл Дженър е изборът на читателите на models.com. Тя е в топ пет на звездите с най-много последователи в социалната мрежа Инстаграм. Кендъл Дженър също бе сред звездите на най-горещото модно шоу.

Моделът Кендъл Дженър събра погледите на филмовия фестивал в Кан през май, като се разходи по червения килим, облечена в почти прозрачна рокля на модния бранд Cavalli.

Кендъл Дженър в „гола рокля" на червения килим в Кан (СНИМКИ/ВИДЕО)

Вижте моделите на 2016 година (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo
Младата брюнетка не се притесни да демонстрира перфектната си фигура в т. нар. „гола рокля", която е сред запазените марки на нейното семейство - риалити звездите Кардашиян.

Бела Хадид разгорещи червения килим в Кан със секси рокля (СНИМКИ)

Вижте моделите на 2016 година (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo
Любопитна подробност е, че и Бела Хадид разгорещи червения килим на филмовия фестивал във френския град през пролетта. Тя се появи на премиерата на Unknown Girl, облечена в червена рокля с огромна цепка и смело деколте, които оставяха малко на въображението.