VIP Brother проверява колко добре се познават Мариана и Ханес, Къци продава хотдог
VIP Brother проверява колко добре се познават Мариана и Ханес, Къци продава хотдог / снимки: Vip Brother

Изпитанията за звездите в Къщата на VIP Brother продължават и този понеделник, по време на живото предаване за елиминации. За оставане в Къщата ще се борят номинираните миналата седмица Златка, Мариана и Къци.

В "Училище за звезди" тази седмица Златка ще трябва да се пребори с избухливия си нрав и да се научи да не повишава тон на останалите Съквартиранти.

Връзката на Мариана и Ханес ще бъде поставена на изпитание, като двамата ще бъдат подложени на специален тест за съвместимост. Te ще отговарят на въпроси, свързани с другия и съвместния им живот, като: "Какви тапети иска да сложи в детската стая Мариана?" и други. От това доколко добре се познават ще зависи успехът на личната им мисия.

Новата задача на Къци ще го отведе в Южния парк в София, където той ще бъде продавач на количка за хотдог под прикритие. А заданието му е да успее да остане анонимен, така че нито един от клиентите му да не заподозре, че това е той.

VIP Brother проверява колко добре се познават Мариана и Ханес Къци продава хотдог
netinfo

По време на живото предаване в понеделник вечер от шоуто ще си тръгнат двамата гост звезди - Любо Дилов-синХанес. Те прекараха в Къщата точно по една седмица.

В студиото, за да защитават номинираните, гости на Ники Кънчев ще бъдат Ива Екимова и Димитър Станчев за Къци, Кристина Патрашкова и Таня Боева за Златка, Тити Папазов и Орлин Горанов за Мариана.

VIP Brother проверява колко добре се познават Мариана и Ханес Къци продава хотдог
netinfo