Vip Brother 2013: Първите финалисти
Vip Brother 2013: Първите финалисти / Нова тв

В сряда вечер се състояха първите по рода си Номинации в подкрепа на Съквартирантите, които да останат в Къщата на VIP Brother 2013.

В резултат стана ясно, че звездите, които ще се борят до последния момент за присъствие сред финалистите, са Ваня Червенкова, Мира Радева, Лияна, Ирина Флорин и Стойко Сакалиев. Решителната битка между тях е насрочена за 11 ноември.

Най-обичаните Съквартиранти и първи финалисти са Станка Златева, Тервел Пулев, Мариан Кюрпанов и Пламен Медаров. Единствено Тервел Пулев и Пламен Медаров дадоха по един глас за самите себе си.

В седмицата до финала на 16 ноември, само един от номинираните Съквартиранти ще успее да се пребори за място  финалистите.

Vip Brother 2013 Първите финалисти
netinfo

Тази вечер от 20:00 ч. Къщата на VIP Brother 2013 ще се превърне в истинска спортна арена. Зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на двубоя между олимпиеца Тервел Пулев и ММА боеца Георги Велинов. След изненадващото влизане на половинката на Златка Райкова, тази вечер камерите в Къщата ще покажат отблизо и отношенията на влюбената двойка.

След снощните Номинации Ирина Флорин ще зададе въпрос, който ще постави на изпитание приятелството между Пламен и Мариан. В провокациите си бившата марионетка на зрителите ще стигне дори до предложението да се откаже от хонорара си.

Vip Brother 2013 Първите финалисти
netinfo