Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в пети сезон на “Игри на волята”. Тя отпадна на крачка от финалите.

47-годишната бизнесдама от 23 години живее в най-големия град в американския щат Флорида - Джаксънвил. Собственик е на агенция за недвижими имоти и менажира къщи на стойност 100 милиона долара. Управлява над 60 служители. Дъщеря е на легендата на Левски - Стефан Стайков-Заека. Занимавала се е професионално с бодибилдинг.

Виолета е един от най-изявените стратези за сезона. Участваше заедно с дъщеря си Денислава. Те останаха последната оцеляла двойка в ТОП 8.

Кои трима души са достойни за финал според нея? Вижте:

 Рълев е най-добър от всички, които са останали там. Всички мъже. Това е най-добрият мъж.

Дени, защото е много борбена и има много хъс в нея. Все още смятам, че тя може да бъде първата жена - победител на Игри на волята. Играта не е свършила, докато не е свършила. Докато има жена вътре, още се надявам, че тя ще победи.
 
Мастагарков може да бутне и Момчи, може да бутне и Дунев, може да бутне и Мартин. Силен е на Арената. По-силен е сам, в интерес на истината. Когато играе сам за себе си е много по-силен, отколкото, когато играе отборно. Пожелавам му успех. Той е добричък.
Игри на волята