/ NOVA
Тя беше елиминирана от своя най-голям враг - Мартин Николов - Елвиса
Бизнес дамата Виолета Стайкова напуска "Игри на волята" и завършва на 7-мо място в сезон 5 на екстремното риалити. Тя загуби елиминационния двубой срещу своя най-отявлен противник - милионера Мартин Николов - Елвиса. След битката двамата се поздравиха за добрата игра и поднесоха комплименти един към друг.

игри на волята
NOVA

Виолета, която живее от 23 години в САЩ, се контузи тежко в един от дуелите на Арената срещу дъщеря си Денислава Велкова. Това беше и причината да се представя по-слабо в последните битки. Така Денислава остава последната жена, която има шанс да достигне до финала на "Игри на волята" 5, който ще се проведе на 1-ви декември.

Денислава обаче получи автоматична номинация след като загуби третата битка на финалистите. Утре тя ще трябва да се изправи в зрелищен елиминационен двубой срещу Елвиса, който беше номиниран на съвета. Само един от тях ще продължи напред към финалите в петък.

игри на волята
NOVA

Виолета е гост в официалния подкаст на екстремното риалити "След Игрите". Там тя разкрива пред водещата Ива Иванова дали щеше да се откаже, ако лекарите я бяха посъветвали, Мартин ли е единственият милионер в "Игри на волята" 5 и при какви условия би влязла в All Stars. Епизодът с участието на бизнес дамата вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята" в четвъртък, 30 ноември, от 20:00 часа по NOVA

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.
NOVA