Венета, Тишо, Азис и Китаеца във VIP Brother?
Венета, Тишо, Азис и Китаеца във VIP Brother? / netinfo
Повече от 2 милиона лева ще бъдат инвестирани за втория сезон на VIP Brother България. Риалити шоуто започва в понеделник вечер. На специална пресконференция главният му редактор Ники Николов се похвали, че ВИП-ове от подобна величина не са влизали в нито едно издание на шоуто по света. Шест жени и шестима мъже ще има във VIP Brother 2.

Водещата на „Горещо” Венета Райкова и нейният съпруг Тишо, участник в първия Big Brother, са сред съквартирантите във VIP Brother 2. Най-вероятно в Къщата ще влязат още Азис и Китаеца, певиците ДесиСлава и Ан Джи, приятелката на милионера Иван Зографски Роси Новева.

Главният редактор на шоуто Ники Николов призна, че поне 50% от участниците са преговаряли с хора от риалитито за определени суми пари, които да получат срещу съгласието си да влязат в Къщата. „Това е нещо нормално”, каза Николов. „Все пак тези хора търпят финансови загуби, докато се вътре”, обясни той.

През този сезон на VIP Brother, Big Brother щe бъде особено добър, обещаха хората от екипа на шоуто. Съквартирантите ще разполагат с голям бюджет, няма да има глоби при нарушаване на правилата. За първи път в Къщата ще има гардероб, в който участниците да подреждат своите дрехи. В ремонтираната къща ще има още парна душ-кабина, масажиращ стол, дори мини голф игрище. Ще има и нещо като пощенска кутия, в която съквартирантите ще получават съобщения от хора от външния свят.

„Искаме да видим какво става, когато всичко ти е наред. Когато си имаш всичко, правиш каквото си искаш”, мотивира разкоша в Къщата Николов.

В момента в Къщата също има хора, разкри той. Това са двама известни българи, които ще се покажат по време на лайфа за откриването на шоуто. Те ще развеждат зрителите из Къщата и след това ще я напуснат, обясни Николов. На въпрос на Дарик възможно ли е тези ВИП-ове след време да се върнат в шоуто, да са нещо като резерви, Николов каза „Не!”.

Първата мисия ще бъде дадена на съквартирантите още в сряда. Сред намислените мисии има такива с имена: „Две очи разплакани”, „Яйцата на раздора”, „Битката на гигантите”.

Във втория сезон на VIP Brother номинации ще има два пъти седмично, което означава, че поне двама ВИП-съквартиранти ще напускат Къщата в рамките на 7 дни. Шоуто ще продължи до 23 април, а победителят ще получи 100 000 лева.

Ето списък на някои от участниците и предположенията на Дарик кой се крие зад тях.

№ 2. Зодия Риби. Като бебе е тежала 4 кг и е била 52 см. Искала е да стане полицай. - ДесиСлава

№ 7. Зодия Овен. Има двама братя. Средно образование. – Тишо

№ 9. Зодия Телец. Работила е като юрист-консулт. Била е търговски директор. - Венета Райкова.

№11. Зодия Риби. Произлиза от богато семейстмо. На 13 години заминава за Германия. – Азис

№12. Зодия Дева. Завършил е гимназия. Тренира футбол. – Китаеца