Учителка се оказа бивша порно-актриса
Учителка се оказа бивша порно-актриса / снимка: Reuters, архив

Учителка от училище в Калифорния бе уволнена, след като стана ясно, че в миналото се е снимала в порнографски филми. 31-годишната Стейси Халас преподавала естествознание в училището „Хейдък”.

Нейни ученици случайно открили в интернет кадри от порно-филм с нейно участие, което скоро стигнало и до ушите на училищната управа. Била сформирана специална комисия, която да установи дали порно-акатрисата Тифани, под каквото име Халас някога се подвизавала във филми за възрастни, и учителката са едно и също лице. Към разследването били привлечени и специалисти от полицията и в крайна сметка Халас била уволнена, разкрива БГНЕС.

Секс-скандалът не е първият, в който се замесва училище „Хейдък”. През 2010 г. стана ясно, че седмокласничка е правила фелацио на осмокласник в час в присъствието на учителя. Съученици заснели акта с мобилните си телефони, като скоро цялото училище вече било изгледало видеото, качено и в интернет. На кадрите се натъкват родителите на един от учениците, които алармират училищната управа и в резултат двамата любовчии са изхвърлени.