/ NOVA
Венцислава Тафкова, Елена Бозова, Ирмена Чичикова, Владимир Зомбори и Стефан Щерев хващат тиганите, за да споделят кулинарните си достижения
Петнадесети сезон на „Черешката на тортата” завършва с веселие и интересни предизвикателства, а в тях ще се впуснат Мис България 2020 Венцислава Тафкова, най-кадифеният глас в радио ефира Елена Бозова, кино звездата Ирмена Чичикова, колегата й от сцената и екрана Владимир Зомбори и актьорът, водещ и продуцент Стефан Щерев.

NOVA

Първа престилката слага домакинята, която създава уют само с помощта на своя меден глас - радио водещата Елена Бозова. Задачата на шеф Манчев изобщо няма да притесни опитната Елена и тя ще скочи в дълбокото.

Животът на вегетарианка няма да й попречи да изгради менюто си така, че да има за всеки вкус по нещо, а гостите ще са впечатлени не само от топлината на дома й, но и от вида на масата.

NOVA

Мис България 2020 заменя модния подиум с кулинарния, за да покаже своите умения. Венцислава Тафкова не крие своята амбиция да се справи отлично и за целта ще разполага с няколко пищова.

Борба за надмощие в новата седмица на "Черешката на тортата"

Това обаче няма да й спести кулинарните обърквания, които тя ще успее да преодолее по пътя към перфектното представяне. Гостите ще са възхитени от посрещането, а храната ще ги учуди.

Сряда е денят на първия актьор в компанията Владимир Зомбори. Той ще впечатли всички като реши да готви в кухнята на тъщата, а легендите за дядо му, който е бил придворен сладкар на цар Фердинанд, ще го подтикнат да направи запомнящ се десерт. Актьорът ще получи неочаквана помощ от своята половинка Весела Бабинова, а гостите ще изпитат удоволствие още щом прекрачат прага му.

NOVA

С вдъхновение и много желание Ирмена Чичикова влиза в кухнята в четвъртата вечер. Тя ще разходи гостите до Франция, Персия, Арабския свят и Япония, но в менюто й няма да липсва и български елемент.

NOVA

Неочаквано по време на готвенето очите на домакинята ще се изпълнят със сълзи, но те няма да са от мъка. Ирмена ще си служи с видео пищови, а трудът й ще бъде подобаващо оценен от гостите.

NOVA

Последен за сезона вратите на дома си отваря актьорът с творческо мислене Стефан Щерев. В готвенето той ще заложи на молекулярни технологии. Подправките ще са в изобилие, защото домакинът има огромна колекция от цял свят, а това ще накара шеф Манчев да смръщи вежди. Защо един от гостите ще се почувства като Гъливер в страната на лилипутите и колко изненади ще извади Стефан от ръкава си?

Последният победител във финалната седмица на кулинарното шоу ще определи тежката дума на шеф Манчев. Кой ще грабне плакета? Гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 часа по NOVA.