Иван Манчев
Иван Манчев / NOVA
Гергана Гунчева, Веселин Овчаров, Персиан Петков, Прея и Рут Колева са готови да достигнат съвършенството, за да грабнат победата
Нова компания от кулинарни приключенци ще даде всичко от себе си, за да се погрижи за доброто гастрономическо настроение на зрителите следващата седмица в „Черешката на тортата“. Тя включва мис спортна журналистика Гергана Гунчева, човека птица Веселин Овчаров, светския моден коментатор Персиан Петков, очарователната R’n’B дива Прея и вокалния феномен Рут Колева.

Първа какво умее в кухнята ще покаже Мис България 2004 и спортен журналист в отбора на NOVA Гергана Гунчева. Любов и топлина ще лъхат още от прага на дома на водещата на Спортните новини в село Горна Малина. Тя ще е замислила менюто си според сезона, а в кухнята ще има малък помощник. Стар позлатен руски сервиз ще пренесе поднасянето на вечерята на друго ниво, а какво ще възхити гостите още с влизането?

Черешката на тортата
NOVA

Вторник е денят на световния рекордьор, който е свикнал да гледа света от високо - Веселин Овчаров. Той ще се опита да достигне кулинарни върхове със своята вечеря, в която вкусовете ще дойдат от качествени продукти от село, а идеите в ястията ще са интернационални. Готвенето ще е на необичайно място, а по кални пътища гостите ще се озоват в дома на “Рамбо”, за да вкусят своята вечеря.

Черешката на тортата
NOVA

Космополитният домакин, който ще поеме към върха в третия ден, е човекът с много професии Персиан Петков. Менюто ще е петстепенно, а в кухнята ще се преплетат класически рецепти с допълнения на Персиан и уникална презентация за гостите. Сервиз от Втората световна война и уникална покривка ще са само допълнение към всичко, с което той ще впечатли звездните си гости.

Черешката на тортата
NOVA

Устремена към победата ще бъде и колоритната и талантлива певица Прея. Менюто й ще е повече от амбициозно, а отличното й настроение ще допринесе готвенето да върви като песен. Малък инцидент ще изпълни кухнята с дим, но това няма да спре домакинята да довърши започнатото и да употреби продуктите по предназначение. Още с влизането си гостите ще възкликнат от възхита. Какво ще видят?

Черешката на тортата
NOVA

Последна в кулинарната битка влиза Рут Колева - звезда от световна класа, която знае как се стига до върха. Вечерята на домакинята ще е като разходка до Мексико, Тайланд и други държави, която ще премине през нетрадиционни вкусове и съчетания. Домакинята ще подложи на изпитание сетивата на гостите си с букет от различни степени на люто, а изненадата й ще ги потопи в музика.

Черешката на тортата
NOVA


Кой ще се превърне във фаворит на шеф Манчев и ще заслужи ли някой от домакините максимален брой точки? Гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.