Любимите ни ТВ образи са забавни, ярки и просто обожаваме да ги виждаме на екран. В истинския живот обаче много от тях биха били... просто досадни, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7. Ето кои култови телевизионни персонажи всъщност имат доста кофти характер:

Кари Брадшоу от “Сексът и градът”

Бляскави партита, апартамент в Ню Йорк и купища дизайнерски дрехи – на повърхността Кари Брадшоу изглежда като момичето, което всички искаме да бъдем, а романсът и с Тузаря се е запечатал като един от най-култовите в телевизионната история. Реално погледнато обаче връзката им е откровено дисфункционална. Основен източник на конфликт в "Сексът и градът” е фактът, че при всяко неразбирателство между двамата Кари премълчава недоволството си и избухва впоследствие, което е меко казано инфантилно.
 

Рос от “Приятели”

Мнозина от нас симпатизират на Рос и отдадената му любов към Рейчъл, по която си пада още от гимназията. Суровата реалност обаче е, че да ухажваш момиче, което години наред те е игнорирало, си е признак на доста ниско самочувствие. Да не говорим за факта, че в истинския живот бихме определили човек като Рос просто като “лепка”.

via GIPHY

Джес от “Кое е това момиче”

Главната от героиня от ситкома “Кое е това момиче?” – Джес, бързо се превърна в любимка на зрителите със своите неловки шеги и експресивен стил на обличане. В реалния живот обаче свръхенергичният ѝ характер би ни изтощил за броени минути. В сериала тя е типът човек, който бъбри ентусиазирано дори рано сутрин, което разбираемо дразни другите персонажи.

Майли от “Хана Монтана”

Малко са тези от нас, които като деца не са мечтали да бъдат като култовата героиня на Disney Channel Хана Монтана. Надали обаче сме се чудили какво е да познаваш някого като нея – човек, който винаги, ама винаги, иска да е център на вниманието. Сега като се замислим, май е добре, че приятелите ни не са суперзвезди.

Емили от “Емили в Париж”

Ситкомът “Емили в Париж” е неустоимо приятен за гледане: главната героиня обикаля Франция, влюбва се в красивия си съсед и преследва мечтаната кариера. Колкото и да симпатизираме на Лили Колинс (която влиза в главната роля) обаче трябва да признаем, че персонажът ѝ е доста досаден. Основна тема в сериала е фактът, че Емили смята нейния, американски начин на живот за по-добър от френския, с което си навлича доста проблеми.