Принц Уилям и херцогиня Катрин в Бъкингамския дворец
Принц Уилям и херцогиня Катрин в Бъкингамския дворец / Gulliver/Getty Images
Херцогинята на Кембридж Катрин се появи за първи път на официално събитие, след като през септември канцеларията на двореца Кенсигтън обяви, че двамата с Уилям очакват третото си дете.

Вижте херцогиня Катрин на приема в Бъкингамския дворец в галерията тук

Тъй като страдаше от тежка форма на сутрешно гадене, която беше част и от предишните ѝ две бременности, Кейт избягваше обществените прояви през последните седмици.

Принц Уилям за бременността на Кейт: Справя се добре с неразположенията
Ето защо появата на херцогинята на приема по случай Световния ден на психичното здраве в Бъкингамския дворец предизвика по-голямо вълнение от обикновено. А Vogue дори обяви, че херцогинята на Кембридж се е завърнала триумфално в светския живот.

Уилям и Кейт в очакване на третото бебе (СНИМКИ)

Както винаги съпругата на принц Уилям получи широко одобрение от модните критици за избора си на тоалет. Херцогинята беше избрала красива синя рокля на Temperley London, съчетана с елегантни обувки. Семпъл грим и небрежни къдрици допълваха визията ѝ.
Принц Уилям, херцогиня Катрин и принц Хари подкрепят няколко благотворителни организации за психично здраве. През февруари тримата в 50-метров спринт в олимпийския парк "Кралица Елизабет", в подкрепа на кампания за психично здраве.

Миналата година Уилям и Хари демонстрираха боксови умения, за да привлекат внимание към благотворителна кампания за хора с ментални увреждания

Вижте още забавни истории и снимки за едни от любимите ни кралските особи:

Ослепителните рокли на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Ето защо Уилям и Кейт никога не се държат за ръце на публични места (ВИДЕО)

Отегченият принц Джордж набързо пришпори баща си в Полша (ВИДЕО/СНИМКИ)

Разкриха защо принц Джордж винаги е с къси панталонки (СНИМКИ)

Принц Джордж – като всяко дете на път с мама и татко (СНИМКИ)