/ Guliver/Getty Images
Херцогинята на Кеймбридж все още не се е появявала на обществени прояви след като бе обявена новината за бременността ѝ. Причината е прекомерното гадене, което съпътства първите месеци от очакването на детето. Поради това тя пропусна и първия учебен ден на принц Джордж.

Вижте снимки от първия учебен ден на принц Джордж в галерията тук

Съпругът ѝ принц Уилям сподели в Ливърпул, че тя се справя добре с неразположенията. Предполага се, че новото кралско бебе ще се роди през март идната година.

Започнаха залаганията за име на бебето на Уилям и Кейт (ВИДЕО)

Междувременно Кейт Мидълтън направи своята първа интернет изява след официалното съобщение за бременността ѝ. Тя е лице на организация, която работи за психичното здраве на децата. Кейт призовава родителите да насърчават децата си да споделят чувството и емоцията си, както и да проявяват разбиране към тях.
„Като родители ние всички искаме нашите деца да имат възможно най-доброто начало на живота“, посочва херцогинята. Тя споделя, че се чувства горда от факта, че подкрепя кампанията, която показва на родителите как да помогнат на децата си да изразяват чувствата си, да реагират адекватно в редица ситуации и да предотвратяват различни проблеми.

Вижте защо Уилям и Кейт никога не се държат за ръце на публични места (ВИДЕО)

Посланието на Кейт е придружено от анимирани детски рисунки.

По-рано тази година тя посети центъра на организацията, където бе организирана среща с група майки. Те споделили своите драматични истории с нея. След разговорите херцогинята призна, че родителството е трудно.

Вижте още новини за кралското семейство:

Уилям и Кейт в очакване на третото бебе (СНИМКИ)

Отегченият принц Джордж набързо пришпори баща си в Полша (ВИДЕО/СНИМКИ)

Принц Джордж отказа да поздрави канадския премиер (ВИДЕО)

Каква е тайната на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Настъпват промени за Уилям, Кейт, Джордж и Шарлот

Уилям и Кейт: историята на една необикновена любов (СНИМКИ)