Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън / Guliver/Getty Images
Кейт Мидълтън е една от модните икони в Обединеното кралство. Тя е любимка дори на критици, които винаги остават изумени от безупречния й стил. Херцогинята на Кеймбридж успява да съчетае строгите правила на етиката с дворцовата мода и всеки път да изглежда зашеметяващо.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПЕРФЕКТНАТА КЕЙТ

Тайната да изглеждате като нея не е в скъпите дрехи и бижута, а в умението да съчетавате тоалетите си, така че да използвате максимално гардероба си.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПЛЕНИТЕЛНАТА КЕЙТ В БЯЛО: ЕДНА РОКЛЯ - ДВЕ ВИЗИИ

Ето как Кейт допълва с аксесорари външния си вид, за да изглежда безупречно

Усмивката

Херцогинята на Кеймбридж винаги е много лъчезарна и усмихната. Според проучване първото нещо, което хората забелязват на среща с непознат, е усмивката. Така че никога не излизайте от вкъщи без усмивка.

Херцогиня Катрин в огненочервена рокля на Alexander McQueen, сандали Prada, ненатрапващи се бижута и лек грим
Guliver/Getty Images

Грим и прическа

Кейт Мидълтън има семпъл и класически стил, когато става дума за грим и прическа, залага най-вече на естественото излъчване. Косата е полуприбрана, пусната на леки вълни или букли, или стилно прибрана. Гримът е семпъл, като цели да подчертае очите й.

Изчистен стайлинг

В ежедневието обикновено Кейт Мидълтън е с удобни скини дънки, комбинирани с модерно сако, или с лека и ефирна рокля, съчетана с блейзър.

Кейт спортна
Guliver/Getty Images

За официални събития херцогинята на Кеймбридж следва две тенденции – рокли до коляното за дневни приеми и дълги рокли за луксозни вечери. Херцогиня Катрин залага и на цветове, които подчертават очите й.

Червената рокля на Кейт, за която всички говорят (СНИМКИ)

Аксесоари

Кейт е от дамите, които умеят да използват аксесоарите практично.

На официални събития Кейт винаги е с чорапогащник в телесен цвят, дори и навън времето да позволява да е без.

Чантичката – тя трябва да е нито прекалено малка, нито прекалено голяма, за да се връзва с всичко .

Относно бижутата херцогинята на Кеймбридж залага на нежни обеци, съчетани с дискретен пръстен, или стилна брошка. Единствено при случаи, в които е избрала много семпъл тоалет, си позволява по-забележими аксесоари.

Шапките са част от аристократичния облик на хората със синя кръв. Кейт Мидълтън не изневерява на британските традиции и често добавя ефектна, но много стилна шапка към тоалета си.

Кейт с рокля на дизайнера Александър Маккуин на посещение в Белгия през 2017
Guliver/Getty Images

ВИЖТЕ ЧЕРВЕНАТА РОКЛЯ НА КЕЙТ, ЗА КОЯТО ВСИЧКИ ГОВОРЯТ

При обувките херцогиня Катрин съчетава идеята за комфорт и усещането за непринуден изискан стил. Кейт обича обувки на платформа, за да може спокойно да тича след децата си, но и да изглежда добре. Друг трик, за да се чувства удобно и да изглежда стилно са обувките на нисък квадратен ток. Те са в черно или телесен цвят, за да пасват на всички налични нейни рокли и костюми, а освен това са от естествен кожа или велур.

Кейт Мидълтън е от жените, които знаят, че когато краката са повдигнати, силуетът на една дама става по-изящен, така че има и много елегантни обувки на висок ток. Те са задължителна част от визията й.