Трите зодии, които винаги намират истинската любов (ВИДЕО)

Има зодии, на които им е писано да намерят голямата любов.

Понякога те се лутат с години, попадат на грешните хора, но накрая приказката им винаги завършва с щастлив край.

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Това са 3-те зодии, при които няма колебание, че винаги ще открият любовта:

Телец

Телците са самотници по душа. Дълги години чакат някой да се появи и да оправдае всичките им очаквания. В даден период от живота си те си мислят, че завинаги ще са сами. По някаква причина Телците нямат много връзки, но това не е от значение за тях, защото търсят само Единствения. В крайна сметка той се появява и преобръща живота им на 180 градуса. Показва им какво е истинско отношение, уважение и внимание. Влюбват се веднага и любовта им трае за цял живот. Истинската любов за Телците е зряла, тя не търпи скандали и не се бави. Идва, завладява сърцето ти и никога не си тръгва.

любов
ThinkStock/Getty Images

Лъв

Лъвовете знаят какво искат и го преследват с цената на всичко през целия си живот. Понякога обаче обстоятелствата са такива, че не всичко зависи от тях. Представителите на тази зодия държат да имат до себе си зрял и отговорен човек, на когото могат да разчитат. Те са алергични към безсмислените спорове и караници. Искат спокойствие у дома. Мечтата на Лъвовете е голямо и щастливо семейство. Получават това, което искат и то не след много лутане. Техният най-голям късмет в живота е именно правилния човек, с когото да го споделят. Лъвовете са истински късметлии!

Зодиите и любовта: Какво да очакват дамите през 2018 година (ВИДЕО)

Скорпион

Когато Скорпионите са на ръба да се отчаят, идва феноменалната любов, която ги разтърсва и им показва, че нищо не е загубено. Те чакат дълго, за да я срещнат. Борбата е голяма, защото все попадат на неподходящите хора. Но съдбата си знае работата. Когато всичко се нареди в личен план, тогава идва и любовта, която допълва цялата щастлива картинка. Скорпионите са много успешни във всичко, което правят. Нужна им е половинка, с която да споделят всеки свой успех. Това най-често се случва непосредствено след като навършат 30.

любов
ThinkStock/Getty Images

И още:

40 кадъра, които доказват колко влюбен е принц Хари в Меган (СНИМКИ)

Любов като от приказка: Най-дългите кралски бракове в историята (СНИМКИ)

Щастието им личи: Красиви моменти между Кейт и Уилям (СНИМКИ)

Четири зодии ще срещнат сродната си душа през 2018-а (ВИДЕО)

Трите зодии, които дават всичко в името на любовта (ВИДЕО)

Любовната поговорка за твоята зодия (ВИДЕО)

12 прекрасни звездни семейства (СНИМКИ)

Трите зодии, които обичат завинаги (ВИДЕО)

Зодиите, които са перфектни за брак (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук