Трите зодии, които никога няма да простят изневяра (ВИДЕО)

Изневярата на партньора е наистина един много неприятен момент от живота ни. Не всеки е способен да прости изневяра и да приеме обратно своята половинка. Има хора, които умеят наистина да прощават и благодарение на силната си любов да преглътнат гордостта си. Но има и такива, които не могат да простят и да забравят. За тях изневярата е равносилна на голямо предателство, което не може да бъде забравено.

Край на още една любовна история в Холивуд

Вижте зодиите, които никога няма да простят изневяра:

Телец

Телците са хора с чисти души и простички разбирания за живота. Те търсят щастието в най-чистата му форма и се стремят към дълги и здрави връзки.

Често пъти са доста ревниви точно заради страха си от изневяра. Съзнанието им не може да намери основателна причина, поради която някой може да им изневери.

Когато това се случи, Телците променят коренно отношението си. Събират си багажа и си тръгват на секундата. Склонни са дори да не проговарят на бившите си половинки, защото за тях изневярата е немислима. Телците никога не се връщат при човек, който им е изневери

изневяра
ThinkStock/Getty Images

Дева

Девите си мечтаят за сериозна връзка и цялото това търсене ги уморява. Те са добри партньори, дават много от себе си и очакват същото в замяна. Програмирани са така, че не желаят друго внимание, когато вече имат човек до себе си. Точно за това за тях е много важно да имат верен партньор.

Когато Девите попаднат в ситуация на изневяра, стават много гневни и се затварят в себе си. Чувството за предателство е едно от нещата, с които Девите не биха могли да се справят. Те зачеркват човека до себе си завинаги и връщане назад.

Разкриха кои половинки са склонни към кръшкане

Водолей

Водолеите са много честни хора. Техните разбирания за любовта са почти идеалистични и за това при тях изневярата не е опция.

Когато това се случи обаче, Водолеите действат импулсивно и забравят за кротката си същност. Стават отмъстителни, намразват човека до себе си и забравят за съществуването му. Каквото и да се случва, Водолеите никога не прощават.

Жените най-често изневеряват с приятели, а мъжете - с колежки


Още за изневярата:

Ето на каква възраст жените изневеряват най-често

Защо мъжът и жената обичат различно и кой изневерява повече?

Четири признака, които издават кръшкачите

Зодиите, които не изневеряват

Установиха кои са най-големите прелюбодейци в света

Седем признака, че партньорът ви изневерява

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук