Не пропускайте драматичната развръзка на криминалната драма тази седмица по NOVA
Ескалация на дълго трупаното напрежение, големи изненади и внезапни съдбовни обрати очакват героите във финалните епизоди от третия сезон на „Братя“ тази седмица по NOVA. Разказът на мафиот от провинцията, който търси помощ от Денис, буквално взривява обстановката. Аналогията за развитието на нещата при фаталната сделка със сириеца Махмуд е очевидна и на Топал му става ясно какво се е случило в сходната схема с Акарди. Наркобосът е извън кожата си от ярост, защото си дава сметка, че вероятно брат му е попаднал в същото положение и може би именно той е станал информатор на полицията. Как ще постъпи Денис със Сандо, ще има ли шанс ММА-боецът да се измъкне и този път от драматичната ситуация или вече е твърде късно за това?

Калин напълно съзнава, че кариерата му виси на косъм след множеството неуспешни акции и поредицата недоразумения в отдел „Наркотици“, лично ръководен от него. Прекият му началник Жеков следи под лупа действията на целия екип и многократно напомня, че спешно чака бързи резултати от разследванията на отдела, който сякаш напоследък е абониран за несгоди и конфликти. Жеков плаши с крайни мерки, но дали ще даде още малко време на инспектор Йосифов или търпението му окончателно се е изчерпало?

Мая е отчаяна, когато в разговор с Ани от фондацията случайно се натъква на информация, която недвусмислено й подсказва, че има опасност Велин пак да е започнал да я лъже. Разминаването между думите на Ани и неговите обяснения сериозно я плаши, защото е простила, но не е забравила за ужаса на най-тежкия им период, в който двамата дори се разведоха. Съмненията измъчват Мая, но колкото и да опитва, не може да стигне до причината, поради която Велин отново би могъл да изпадне в плен на тъмната си страна. Готова ли е разочарованата жена да го атакува със своите подозрения, ще стигне ли до истината и как ще се развият нещата за тях двамата от тук нататък?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA! Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.