Топ 10 на красивите и богати кандидат невести
Топ 10 на красивите и богати кандидат невести / netinfo

Те седят на първите редове на дефилетата на висока мода в Париж или Ню Йорк. Пътешестват с частни самолети, носят рокли, шити специално за тях и почиват на екзотични места. Те не се замислят за разходите и посещават само най-модните нощни клубове.

Много често те желаят да нарушат правилата и да се държат предизвикателно. Те обичат скандалите по принцип. Те са монополизирали светската хроника. Кой са те? Те са celebutantes – алогизъм, който описва тези млади наследници, богати и носещи известни фамилии в търсенето на съпруг.

Списание Форбс, което излиза два пъти в месеца, състави списъка на 10 най-горещи наследници, опитвайки се да им направи социологически портрет.

Хит-парадът не се оглавява от Парис Хилтън, както всички биха очаквали. Списанието я класирало на второ място, отбелязвайки, че тя е най-известната наследница.

На първо място е Иванка Тръмп, дъщерята на Доналд, собственик на небостъргачи, казино, игрище за голф, автор на бестселъри и водещ на много популярна телевизионна програма The Apprentice. Иванка е на 24 години и е завършила университета в Пенсилвания, била е модел и е работила за баща си. Подобно на Иванка всички наследници имат отношение към Ню Йорк.

Някои са посещавали там елитни частни училища, някои са живяли в Waldorf-Astoria /като Парис и сестра й Ники, която пък е класирана от Форбс на осмо място/, а някои съвсем наскоро са пристигнали в "Града на голямата ябълка". Изчислено е, че техните семейства владеят общо състояние за около 31 милиарда долара. И celebutantes пълновластно се разпореждат с това състояние.

През 2004 г. Ана Анисимова, 21-годишна дъщеря на руския крал на металургичната промишленост, е изхарчила 400 хиляди евро за наем на вила в Хемптън, в която е прекарала лятната си ваканция. През тази година тя е похарчила още повече, макар след това да реши да прекара времето си в Сен-Тропе. Когато се върне в Ню Йорк за да продължи учението си в Нюйоркския университет, също както нейните връстници, ще живее в нов апартамент, който баща й е купил в Time Warner Center. Стойността му е 12 милиона евро.