Софи Търнър, Том Харди, Крис Евънс - това са само част от световноизвестните актьори, които са имали "колеги" животни по време на снимките, с които обаче просто не са успели да се разделят.  Каналът "Zoo Box" във vbox7 показва някои от най-сладките истории за приятелства между актьори и техни колеги животни:

Софи Търнър и Зуни

В "Игра на тронове" още в първи епизод на децата от дома Старк им беше подарено по едно вълче. На снимките Софи Търнър си партнира с вълчицата Зуни, която обаче след снимките е изоставена без работа и дом. Софи я осиновява и двете са неразделни.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puppy love ...... 💛

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on


Уил Смит и Аби

Във филма "Аз съм легенда" актьорът си партнира с немската овчарка Аби. Двамата прекарват дълго време в снимки и се привързват един към друг. Да се разделят за тях било невъзможно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHO LET THE DOGS INNNN

A post shared by Will Smith (@willsmith) on


Джеймс Гън и Орео

По време на снимането на "Пазителите на галактиката" режисьорът Джеймс Гън се привързва изключително много към енота Орео, който играе (отчасти) ролята на енота Рокет. Двамата дори се появяват заедно на премиерата на филма.
 
Том Харди и Роко

Актьорът е голям фен на кучетата, затова и отива на кастинк за филма "The Drop". Там героят му спасява малко кученце. Впоследствие и Харди го прави, но в истинския живот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blu 🤙🏻legend 🌅🌅🌅🌅💕💕💕💕🌠🌠🌠🌠😇😇😇😇

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on


Крис Евънс и Доджър

Актьорът среща Доджър по време на снимките на "Gifted". Двамата си стават най-добри приятели. Тогава Доджър е малко кутре, а днес си е голямо 40-килограмово куче.