Звездите обичат да са екстравагантни не само по отношение на външния си вид, но и когато става дума за домашните им любимци. Въпреки че доста необичайни животинчета обитават къщите на холивудските знаменитости, те се грижат с огромна любов и всеотдайност за тях. Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Никол Кидман

Никол Кидман и Кийт Ърбан отглеждат няколко алпаки във фермата си в Нашвил. Пред списание „People“ актрисата сподели: „Обичам тези животни, защото са красиви и имат дълги мигли“.

Никол Кидман
Gulliver/Getty Images

Дейвид Бекъм

През 2009г. за Коледа съпругата на Дейвид Бекъм му подари две 22-сантиметрови прасенца, които тежат по пет килограма. Дейвид ги кръсти Пинки и Пърки.

прасенца
iStock/Getty Images

Рийз Уидърспун

До 2010г. актрисата отглеждаше прасенца, кози, пилета, куче и кон. Но след това домашните й любимци се увеличиха с още две. Семейството й си купи две магаренца, които кръстиха Хонки и Тонки.

Рийз Уидърспун
Gulliver/Getty Images


Джъстин Бийбър

За рождения ден на канадския изпълнител негови семейни приятели му подариха маймунка, която той кръсти Мали. Но на летището в Мюнхен германските митничари я конфискуваха, тъй като Бийбър не е представил необходимите формуляри за внос на животно.

Леонардо ди Каприо

През 2010г. актьорът си купи 17-килограмова костенурка за 400 долара по време на конференция на хора, които отглеждат влечуги. Тази костенурка може да живее до 200 години.

костенурка
iStock/Getty Images

И още:

Салма Хайек осинови сова (СНИМКИ)


Какъв домашен любимец ти подхожда според зодията? (ВИДЕО)

Забавни любимци: Мини прасе, тежащо над 200 кг и енот, който се мисли за куче (СНИМКИ)

5 грешки, които стопаните на домашни любимци допускат (ВИДЕО)