Мълчанието може да е злато. А за Майли Сайръс то е било истински подарък. Изпълнителката на "Wrecking Ball" претърпя операция на гърлото си в края на миналата година и именно от тогава е трезва, чиста и с нови цели, разказва Billboard.

Всъщност признанията идват от самата певица, която беше гост на подкаста на Джо Роган и даде някои искрени отговори на лични въпроси. Тя говори открито за употребата на наркотици, алкохол и това как зависимостта ѝ е повлияла на семейството ѝ. Вижте в канала "Stars News" във vbox7:

В края на миналата година пък се подложи на операция на гърлото. Първо усетила, че гласът ѝ се променя. После дошла и диагнозата - гласните ѝ струни се подували заради наличието на течност в тях.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BTS @vmas 🤘

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


Майли Сайръс си дала сметка, че гласните струни са като лицето, което събира бръчки и разказва истории. Днес тя е по-голяма, по-мъдра и вече не страда от махмурлуци. "Вече не пуша и съм напълно трезвена. Последно пих преди операцията, после разбрах какво причинява алкохолът на гласните струни", признава тя.

Майли Сайръс отново скандализира феновете си (ВИДЕО)

"Не беше тайна, че бях на партита постоянно, когато бях на 20 и малко години. Не просто пушех цигари, но експериментирах с наркотици, трева. Кулминацията беше екстази и шмъркани на линии в банята", разказва тя, но и допълва, че днес е горда да заяви, че е съвсем различна от тогава.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In 3 days I perform Midnight Sky LIVE for the first time EVER! Don’t miss @vmas this Sunday 8/30! 🤘

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on