Певицата Майли Сайръс винаги е била откровена пред феновете си. В последното си интервю за подкаста на Variety тя разказа какво прави по време на пандемията, как се бори с алкохола.

Първата новина, която скандализира потребители в социалните мрежи, е свързана с личната ѝ хигиена. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

"През последните четири месеца мисля, че измих косата си само два пъти. Веднъж за разговора сега и веднъж за онлайн концерта на сър Елтън Джон".

Мнозина останаха изненадани в добрия смисъл на думата от грижите за здравето ѝ. Майли Сайръс сподели, че от шест месеца тя не пие алкохол.

„През последната година осъзнах колко е важно да се грижа за здравословното ми състояние. През ноември претърпях голяма операция и четири седмици след нея изобщо не ми беше позволено да говоря. Бях ядосана. Постоянно ходех с нещо за писане...Но този период ме научи на спокойствие".

Майли Сайръс не иска деца, докато не преборим глобалното затопляне

Сайръс сподели, че първоначално е спряла да пие алкохол заради операцията на гласните ѝ струни, но след разговори с майка ѝ, певицата е осъзнала, че пиенето няма да реши проблемите ѝ.