Майли Сайръс е омъжена за звездата от Игрите на глада Лиъм Хемсуърт
Майли Сайръс е омъжена за звездата от Игрите на глада Лиъм Хемсуърт / Gulliver/Getty Images
Поп звездата, превърнала се в активист на „Планирано родителство“, Майли Сайръс няма да има деца поради тревоги, свързани с глобалното затопляне. Тя се заклева да не се възпроизвежда, докато не се увери, че нейното потомство може да “живее на планета с риба във водата” (визирайки измирането на риба по целия свят заради затоплянето на моретата и океаните).

Знаменитости, които казаха „не“ на месото (ВИДЕО)
 
 Певицата говори за „Ел“, засягайки две от нейните любими политически теми: феминизма и изменението на климата. „Когато е ядосана, не се шегувай с нея. Чувствам я точно като жените в момента. Земята е ядосана," каза тя. "Правехме същото на земята, което правим и на жените", каза Сайръс, правейки още едно сравнение с феминизма.
 
„Ние просто вземаме и вземаме и очакваме да продължи да произвежда. А тя е изтощена. Тя не може да произвежда. Планетата се превръща в нещо некачествено и аз отказвам да я предоставя на детето си“, продължава носителката на „Грами“.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт - по-влюбени от всякога
 
„Докато не почувствам, че детето ми би могло да живее на планета с риба във водата, аз няма да дам поява на друг човек, който да се справя с това", категорична е  Сайръс.

И още:

Очаква ли Майли Сайръс бебе?

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт вдигнаха тайна сватба (СНИМКА)

5 бивши „Дисни“ звезди, които съсипаха имиджа си (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС