Очаква ли Майли Сайръс бебе?

/ Gulliver/Getty Images
Очаква ли певицата и актриса Майли Сайръс първото си дете? Този въпрос се завъртя в клюкарските колонки след публикация в австралийско издание, че със съпруга й, актьора Лиъм Хемсуърт, очакват бебе.
 

Изданието дори посочи, цитирайки свой източник, че Лиъм вече се е обадил на роднините си, за да им съобщи, че ще става татко. Според информация на "Мирър" пък Майли и съпругът й ще имат момиченце и обмислят да се преместят в Австралия, където да го отгледат.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт вдигнаха тайна сватба (СНИМКА)

Спекулациите се появиха след снимка на Майли, на която певицата е с широка шарена риза. В действителност слухове, че е бременна се появяват периодично и в минали години, които певицата не винаги коментира. Сега обаче изпълнителката на хита "Wrecking Ball" побърза да опровергае информациите.
 
Тя публикува шеговит пост в Twitter, отричайки, че с Хемсуърт ще стават родители. 26-годишната Майли качи в социалната мрежа и закачливи снимки, в които главен герой е ...яйце.
 

Сайръс и 29-годишният Лиъм Хемсуърт се ожениха през декември м.г. в дома им в Тенеси, след като в продължение на близо десет години периодично се събираха и разделяха, припомня "Дейли Мейл".
 

Преди време в свое интервю за сп. "Гламър" самата Майли призна, че през 2019 г. се вижда "женена с деца".