/ Gulliver/Getty Images
Все по-трудно е да разберем тази звездна двойка рокдиви. Майли Сайръс и Деми Ловато - бивши „Дисни“ партньорки или заклети Twitter врагове? Сега изглежда, че известните певици удариха дъното в отношенията си. Но как започна всичко?
 
Първият изстрел даде Майли, която през 2008 г. публикува видео в Youtube с приятелката си Манди Джирокс. Деми и Селена Гомес на свой ред качиха собствени видеа на усмихнати и щастливи момичета. Майли и нейната приятелка Манди заснеха свое собствено видео, на което се подиграват със Селена и Деми. Скоро след това Майли се извини и изтегли видеото.

Gulliver/Getty Images

Една година по-късно Майли публикува своя снимка с Деми с надпис: „Липсваш ми“. През 2010 г. Деми се изправи пред лични проблеми и скоро постъпи за лечение в рехабилитационен център. По-късно тя да призна, че се е борила с булимия, алкохол и дори кокаин.

Докато Майли продължаваше да бъде в центъра на различни скандали, Деми излезе от клиниката и започна възстановяването на кариерата си. Тя говореше открито за проблемите си и се опитваше да се превърне в "положителен пример за подражание" за тийнейджърите.

Gulliver/Getty Images

На въпроса за връзката й със Сайръс през 2012 г. тя каза: "Ние никога няма да бъдем приятелки отново“. И само два дни по-късно двете диви обявиха: „Ние никога няма да се разделим, без значение какво се случва, защото сме толкова близки“.

Gulliver/Getty Images

През ноември 2013 г. в телевизионно шоу Майли разказа за срещата си с марихуаната. "Когато постъпих за лечение, аз не го обявих публично, просто влязох в клиниката“, сподели тя.
 
Миналия месец се появиха слухове, че Майли може да се появи с Джъстин Бийбър, който е бивше гадже на Селена Гомес. Това доведе до отхвърлянето й от Селена, Тейлър Суифт и разбира се, Деми. Сега изглежда, че последният гвоздей в ковчега е поставен, когато Майли блокира Деми в Twitter.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БГНЕС