Тази година зимата ще настъпи през ноември. Посрещаме я с приказния свят на „Замръзналото кралство2. Приключенската анимация, вдъхновена от книгата „Снежната кралица“ на Ханс Кристиан Андерсен, чиято първа част се превърна в една от класиките на „Дисни” за всички времена, се завръща с втора част.

Първи трейлър на „Замръзналото кралство 2“ (ВИДЕО)

Замръзналото кралство 2
Форум Филм България

В новия трейлър на „Замръзналото кралство” 2 пред зрителите се открива още малко от  новите опасности, които дебнат зад всеки ъгъл, и очакват обитателите на Арендел. Време е Елза, Анна и техните верни приятели да се изправят очи в очи с мистериозната тайна за тяхното кралство, която датира от древни времена.
 
Миналото не е това, което познават, и изисква много кураж и дързост, за да се впуснат в неговите безкрайни загадки. Сериозни изпитания и челен сблъсък с непознатото очаква героите.

„Маша и мечокът“ влезе в Книгата на рекордите Гинес

Замръзналото кралство 2
Форум Филм България

Какво се случва с магическите способности на Елза? Ще бъде ли магията достатъчна, за да „замръзне“ злото завинаги? Дали двете сестри ще се справят със сложните и непредсказуеми изненади на съдбата и миналото – отговорите на тези въпроси ще имаме през ноември, когато анимацията тръгва по кината у нас.
 
Режисьори на втората част са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист заедно с Алисън Шрьодер. Продуцент на филма е Питър Дел Веко.

Замръзналото кралство 2
Форум Филм България

Замръзналото кралство 2
Форум Филм България

И още:

5 реално съществуващи места от филмите на Дисни (ВИДЕО)

Топ 10 на най-печелившите филми на всички времена (ВИДЕО)

Елена от Авалор - първата латиноамериканска принцеса на Дисни (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук