Светещо НЛО се появило мистериозно в щата Охайо (ВИДЕО)

Вечерта на 4 март 1988 година съпрузите Шейла и Хенри Бейкър пътували към дома си на езерото Ери, щата Охайо. Заедно с тях в колата били и трите им деца.

Малко преди да стигнат до дома си съпрузите забелязали ярка светлина, която се реела над езерото. Те решили да да видят какъв е този необичаен обект. Луната била ярка и осветявала добре повърхността на езерото.

Приближавайки се към брега, те видели голям обект, излъчващ ослепителна светлина. Той се реел напълно безшумно ниско над езерото. Шейла и Хенри ясно чували как ледът на езерото се пука. Те побягнали към колата си, а малко по-късно се прибрали в дома си. Светещият обект се виждал ясно и от къщата им.

извънземни
ThinkStock/Getty Images

Съпрузите се обадили на полицията, но оттам ги отпратили към бреговата охрана на езерото. Докато чакали дежурния екип, двамата наблюдавали необикновения обект. Тогава забелязали, че от него се отделили 5 по-малки светещи обекта с триъгълна форма и започнали да кръжат наоколо.

Скоро след това пристигнала бреговата охрана, които също станали свидетели на странното явление.

л
ThinkStock/Getty Images

По-късно се появили още двама свидетели на странното събитие, но полицията и бреговата охрана не провели официално разследване.

Още по темата за НЛО:

Астронавти признават за срещи с НЛО (ВИДЕО)

Професор от Харвард вярва, че извънземните отвличат хора (ВИДЕО)

Астронавти признават за срещи с НЛО (ВИДЕО)

Уфолог показа снимки на извънземни, открити в Розуел (ВИДЕО)

Мистерията "Розуел" - началото на феномена НЛО (ВИДЕО)