/ Guliver/Getty Images
Бруклин Бекъм и Никола Пелц си казаха "Да"

Бруклин Бекъм и Никола Пелц запечатаха любовта си в събота вечер на пищна церемония в Маями. 27-годишната булка изглеждаше зашеметяващо в невероятна булчинска рокля на Валентино, докато позираше за сватбените си снимки, след като се омъжи за най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм. Това разкриват ексклузивните снимки на „Дейли мейл“.

Бруклин Бекъм се сгоди за актриса (ВИДЕО/СНИМКИ)

27-годишната милиардерска наследница бе олицетворение на елегантността в бялата си рокля с дълги ръкави, държейки букет от бели цветя близо до хупата (балдахин, който се държи от четирима роднини на младоженците), под която двойката се ожениха на еврейска церемония. Актрисата летя до Рим два пъти, за да работи с дизайнера на Валентино Пиерпаоло Пичоли в неговото студио, за да гарантира, че всеки детайл от тоалета ще бъде перфектен.

Никола и амбициозният готвач Бруклин, на 23 години, се ожениха на ранна вечерна церемония в една от трите масивни шатри, построени на обширната морава до океана в имението на баща й Нелсън на стойност 103 милиона долара в Палм Бийч, Флорида.
 

 


Сред гостите на сватбата бяха тенисистките Серина и Винъс Уилямс, телевизионната звезда шеф Гордън Рамзи и звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория.

За празненството 300-те гости се преместиха в шатрата за банкет, където под звуците на изпълнение на живо на Only Fools Rush In на Елвис, Бруклин и Никола излязоха за своя първи танц като младоженци.

Бруклин избра братята си Ромео и Крус за свои кумове за широко рекламирания си брак с дъщерята на финансиста милиардер Нелсън Пелц, на 79 години. Сестра му Харпър, на 10 години, бе шаферка.

Ромео Бекъм и неговата красива половинка - влюбени и щастливи (ВИДЕО/СНИМКИ)

Двойката се ожени под украсена с цветя хупа на традиционна еврейска церемония в чест на еврейските корени на Никола. Бруклин също има известно еврейско наследство по линия на своя баща, футболната легенда Дейвид, чийто дядо по майчина линия е евреин.

И както повелява традицията, Бруклин счупи чаша, увита в салфетка, с крака си, след като двамата с Никола бяха бракосъчетани от равин. След това младоженците се насладиха на продължителна целувка пред звездните гости.

БГНЕС