Странни открития за секса и любовния живот
Странни открития за секса и любовния живот / ThinkStock/Getty Images

Уринирането под душа може да подобри сексуалния ни живот, твърди сайтът на Гуинет Полтроу, цитиран от в. "Дейли мирър".

Лайфстайл порталът на холивудската прима ни съветва как да се облекчаваме по малка нужда, докато се къпем. Публикувана е статия на специалистката по структурна интеграция Лорън Роксбъф. Тя ни съветва да уринираме в клекнало положение под душа, така че да стегнем мускулите в основата на пелвиса. Именно те са отговорни за по-пълноценния сексуален живот.

Откриха връзка между кихането и секса

В статията на Роксбъф четем: "Опитайте се да се облекчите по малка нужда под душа в клекнало положение. В тази поза, за разлика от седналата, вие автоматично стягате и тонизирате мускулатурата на пелвиса. Това положение е добро и за уретера, който сочи надолу и трябва само да се отпуснете, за да потече струята безпроблемно. Така не се налага да се напъвате, за да изпразните мехура".

Статията изброява преимуществата на тази практика, която освен всичко подобрява и кръвообращението. Дават се и няколко практични съвета за най-доброто изпишкване, пише вестникът.

Учени от университета в Охайо пък установиха, че караниците с партньора ни карат да дебелеем, тъй като стимулират "хормона на глада", пише в. "Дейли мирър".

Закръглените мъже са по-добри в леглото

Скандалите в семейството не само разрушават нашата връзка. Те се отразяват зле на нашата талия и на общото ни здравословно състояние. След всяка свада се увеличава нивото на изострящия апетита хормон, който ни подтиква да посягаме към всякакви нездравословни храни. Неговото название е грелин и някои го определят като коварния хормон на глада.

Но изострянето на апетита след скандали се среща само при хора със здравословен индекс на телесна маса или леко над нормата. Подобно явление не се наблюдава при вече затлъстели хора.

Каква е връзката между скъпия ресторант и секса?

По време на тестовете, проведени от екипа на Лиса Яремка, двойки се хранели заедно, преди да се опитат да решат един или повече конфликти в своята връзка. След това те попълнили въпросници и им били взети проби от кръв и слюнка. По този начин били изследвани свързаните със стреса хормони и броят на някои от имунните им клетки. Изследователите открили пряката връзка между високия съпружески стрес и посягането към нездравословна храна. Тези ястия по правило били с по-високо съдържание на сол, захар и мазнини.

Източник: БТА