„Стани богат започва нов благотворителен сезон
„Стани богат започва нов благотворителен сезон / снимка: Нова телевизия

Най-популярната телевизионната игра „Стани богат" се завръща обновена и различна, с нови елементи на ток шоу и водещи. Ролята на домакин на интелигентното състезание е запазена за Ники Кънчев.

Две свежи и съвсем млади лица ще видят зрителите в предаването - Божидар (10-годишен) и Филип (8,5). Те, подобно на други двама мъже и половина, ще водят свое шоу. Във вечерното си шоу Бобо и Фифо ще интервюират всеки от участниците в играта, представяйки го по забавен и нестандартен маниер.

Гостите, които ще седнат на стола на богатството през предстоящия нов сезон, ще бъдат публични личности и звезди от различни сфери на живота, неучаствали до момента в предаването. Те ще се състезават благотворително, а спечелените суми ще отидат за стипендии за образование в спортни училища на възпитаници от домовете за деца, лишени от родителски грижи. Партньор на Нова телевизия в благотворителната инициатива е Държавната агенция за закрила на детето.

Двучасовите издания на играта ще бъдат като телевизионен портрет за всеки популярен участник. Зрителите ще имат възможността да се запознаят с личната история на всеки от тях, проследявайки живота му през детство, ученически години, кариера и семейство.

Важно място в предаването е отредено за книгата „Това е твоят живот", която водещият Ники Кънчев ще разгръща пред всеки звезден гост, разказвайки интересни емоционални истории, които до този момент никой не е разкривал. Близки приятели на госта и хора, които са изиграли важна роля в живота му, също ще бъдат в студиото на „Стани богат".

Първият участник в новия по-различен сезон на „Стани богат" ще бъде легендарният български футболист и треньор Димитър Пенев.