/ iStock/Getty Images
Психологически силните жени понякога не забелязват очевидните признаци, които ги характеризират. Затова порталът ZenYandex дава да разберете още сега дали сте и вие това. Именно в психологически силните жени мъжете се влюбват до безсъзнание!

Няколко признака показват, че жената е психологически силна личност. Дали ще разпознаете себе си по тях?

Ето как изглежда идеалното флиртуващо лице на жените

Тя е загърбила миналото си. За силната жена миналото не доминира над настоящето. Тя просто извлича опита от това, което вече е преминала, и не разчита на това.

Тя е сравнително егоистична. Силната жена разбира, че има моменти, когато саможертвата е ненужна. Тя знае едновременно да бъде егоист и да остане свестна, без да прекрачва границите.

iStock/Getty Images

Тя не се фокусира върху бъдещето. Тя не очаква някой ден да има светли дни, да намери богат мъж, който да я носи на ръце и да плаща всичките й сметки. Тя просто взема всичко в свои ръце и сама отговаря за всичко. Тя не се рее из бъдещето, а живее в настоящето.

Тя не живее в илюзии. Тя разбира, че светът може да бъде жесток и не всички хора са добри и мили, тя просто живее и не позволява на неприятностите да я съборят.

Тя не се опитва да угоди на никого. Някой дори я мрази заради това, докато друг, напротив, я обожава. Не я интересува какво казват другите, как я възприемат, тя никога няма да угоди на никого. Тя е искрена, честна и пряма.

iStock/Getty Images

Тя е емпат. Тя разбира чувствата и емоциите на другите хора, осъзнава сериозността на техните преживявания, така че може да предложи своята помощ, но само в подходяща мярка.

Тя разбира, че никой не й дължи нищо. Тя никога няма да сметне за обида, ако й откажат нещо, по-рядко среща конфликтни ситуации. Тя просто не очаква нищо от другите, осъзнавайки, че никой не й дължи нищо.

Тя разбира, че не дължи на никого нищо. Следователно никой няма да може да я манипулира!

iStock/Getty Images

Тя знае как да откаже. Тя знае кога да каже „не“ и не се страхува да го направи. Понякога ситуациите се развиват по такъв начин, че трябва да може да откажете молба или оферта, ако това е неудобно за нея самата.

Тя поема отговорност. Тя не се страхува да се изправи пред последствията от своите действия, дела, думи. Тя разбира, че е отговорна за себе си.

Тя инвестира в себе си. Тя не пести разходи за себе си, било то развитие или външен вид. Затова тя е толкова добре поддържана, красива, начетена и интересна в разговор.

Как се промени идеалът за женска красота пред годините? (ВИДЕО)

Тя не се страхува от промяната. Всеки човек има зона на комфорт, но понякога трябва да го напуснете, за да живее, за да промени нещо, да постигне нещо. И тя не се страхува от промяната, защото знае, че ако седи неподвижно, нещата може да се влошат.

Тя не се страхува да рискува. Тя е от категорията на онези хора, които казват: „който не рискува, той не пие шампанско“. Разбира се, това е умерен риск, с балансирани плюсове и минуси и със съзнанието, че отговорността е само на нейните плещи.

Жените се чувстват най-красиви в петък

Тя не очаква моментални резултати. Тя разбира, че е невъзможно да се постигнат бързо всички предимства и развитие. Само психологически силна личност издържа и не се отказва от това, което е започнал след първия провал. Няма незабавни резултати. Ако иска красива фигура, тя осъзнава, че ще трябва да работи върху нея повече от месец във фитнес клуб и така може да се каже за всичко останало.

Мъжете се страхуват от психологически силни жени, но те също се влюбват в тях до безсъзнание. Те са възхитителни, но много мъже се страхуват да бъдат около такъв психологически силен човек. Следователно всички слаби се елиминират, просто неподхождат на толкова силна, упорита и самоуверена жена!
БГНЕС