Шварценегер наказва жена си за неправилно шофиране
Шварценегер наказва жена си за неправилно шофиране / снимкa: БГНЕС

Губернаторът на Калифорния Арнолд Шварценегер, който наскоро разкри, че спира водата на децата си, когато си взимат прекалено дълги душове, може да навлезе в нов етап на семейна драма с участието на съпругата му, посочва News Day.

"Терминаторът" обещал да предприеме спешни мерки, след като TMZ.com публикувал две снимки на съпругата му Мария Шрайвър, която шофирала в очевидно нарушение на закона с мобилен телефон в ръка, който беше въведен от съпруга й. Снимката показвала Шрайвър, която придържала с дясната си ръка волана, а с лявата държала мобилния телефон до ухото си.

Забраната за говорене по телефон по време на шофиране беше въведена в щата Калифорния на 1 юли 2008 г. Тя се наказва с глоба от 20 долара при първо нарушение и 50 долара при второ, пише БГНЕС.

TMZ написа, че техният оператор е заловил съпругата на Шварценегер в провинение за трети пореден път, а последният път, когато видяла камерата, тя изпуснала телефона си. Губернаторът на Калифорния е благодарил на администратора на TMZ и заявил, че ще предприеме незабавни мерки.