Сандра Бълок си е осиновила момиченце
Сандра Бълок си е осиновила момиченце / снимка: Guliver/Getty Images

Актрисата Сандра Бълок е осиновила момиченце, съобщи HollywoodLife. Юридическата част на процеса е приключила и бебето, чието име не се съобщава, вече е в дома на 51-годишната кинозвезда в Лос Анджелис, щата Калифорния.

Според изданието Бълок отдавна е обмисляла да увеличи с още един член семейството си, но по данни на нейни близки е искала да го направи с „правилния мъж”. Тя започнала процеса на осиновяване, когато се убедила, че отношенията със сегашния й приятел Брайън Рандъл са достатъчно сериозни.

„Сандра не крие, че търсеше мъж, с когото заедно да възпитава децата”, разказал неназован източник от близкото обкръжение на Бълок.

HollywoodLife припомня, че момиченцето ще е второ дете на Сандра Бълок. Тя има 5-годишен син Луис. Звездата го осинови през 2010 г. с мъжа си, телевизионния водещ Джеси Джеймс, с когото се раздели през същата година. Оттогава Бълок гледа сина си сама.

Сандра Бълок е носителка на „Оскар” и „Златен глобус”. Има звезда на холивудската Алея на славата. През 2014 г. оглави класацията на най-високоплатените актриси на Холивуд.

Източник: БТА